- 13,646
- 7,332
- 113
lan bunlara 1 kere göndermıstım bekleyın dedı 48 saat beklerken parayı pıc ettım cıktım sımdı gene aynısını dıyolar bı sanıye beklıcezBelge mi istediler la hayret
lan bunlara 1 kere göndermıstım bekleyın dedı 48 saat beklerken parayı pıc ettım cıktım sımdı gene aynısını dıyolar bı sanıye beklıcezBelge mi istediler la hayret
Saçma sapan sitelerde oynarsan böyle olur
bonus var diye oynadık krdş keyıf den değilSaçma sapan sitelerde oynarsan böyle olur
Zaten bonusu bu yüzden veriyor ödeme olmuyor isterse %10000 versinbonus var diye oynadık krdş keyıf den değil
Umarım alırsın direk biraz zorla siteyibonus var diye oynadık krdş keyıf den değil
Ödüyor bu site tek sıkıntısı belge onaylayıp çekimi gönderip sonra no bonus yapacakZaten bonusu bu yüzden veriyor ödeme olmuyor isterse %10000 versin
Gözün aydınEkli dosyayı görüntüle 762081 tamam hallettık
yapmazsa anasını skym daha da gırmemÖdüyor bu site tek sıkıntısı belge onaylayıp çekimi gönderip sonra no bonus yapacak
Hadi hayırlı uğurlu olsunEkli dosyayı görüntüle 762081 tamam hallettık
Sende ayriyetden atHadi hayırlı uğurlu olsun
Bu zamana kadar hiçbir siteye kimlik atmadım atmamda hiçbir sitede kimlik istemedi bence kimlik isteyen site ibnelik peşindedir bi bokluk vardırÖdüyor bu site tek sıkıntısı belge onaylayıp çekimi gönderip sonra no bonus yapacak
Kesene bereket reis, kazancın daim olsun
Valla ben burda sevindim hic sormaHadi hayırlı uğurlu olsun
Site açısından bak, cazip bir bonusu var diye büyük çoğunluk çoklu hesap deniyorBu zamana kadar hiçbir siteye kimlik atmadım atmamda hiçbir sitede kimlik istemedi bence kimlik isteyen site ibnelik peşindedir bi bokluk vardır
Sağol cipsi
Çekim gelse de sevinsek
Çoklu hesap açmakta yanlış neyse bu konu uzar son olarak şunu soyleyim bildiğin siteden oynayacaksın yoksa kazık yiyorsunSite açısından bak, cazip bir bonusu var diye büyük çoğunluk çoklu hesap deniyor