10 kişi kaldılar kuponu yaparken yunan - romanya güveniyordum isveç forvetlerine güvenip kosova üfledim. içime sinmeyen kosovadan yatacam bence yatarsam hayırlısıSlovenya evinde gol atamıyor mu kosovaya
10 kişi kaldılar kuponu yaparken yunan - romanya güveniyordum isveç forvetlerine güvenip kosova üfledim. içime sinmeyen kosovadan yatacam bence yatarsam hayırlısıSlovenya evinde gol atamıyor mu kosovaya
Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 883173
Klasik gamesofbet freebetiyle üflemece yaptım zor ama imkansız değil bakalım. Yatarsa kosovadan yatarım yada hepsinden
Bol şanslar.Ekli dosyayı görüntüle 883173
Klasik gamesofbet freebetiyle üflemece yaptım zor ama imkansız değil bakalım. Yatarsa kosovadan yatarım yada hepsinden
Yesin atsin hic fark etmezŞimdi farkettim sen söyleyince de yine de atması lazım 😅
Romanya atamazsa dünya kupası hayalBiri bende biri sende 😂
2 gundur ne suprizler oluyor kazak bugunun suprizi bencegecenin sürprizi de danimarkadan gelmiş 1/2 olmuş maç çok ilginç ya
Bol şans dayı 2 gol kalmısEkli dosyayı görüntüle 883173
Hayaldi gercek oldu hayallerinn pesinden kos yegen 😂Romanya atamazsa dünya kupası hayal
Oo babos hos gelmissen ✋✋Bol şans dayı 2 gol kalmıs
Romanya da miss olduromanya da 10 kişi
Gördün mü adını andım adamlarınRomanya kırmızı yedi
Kosova 3ü atsın o zaman dostum romanya da kırmızı yedi şimdi10 kişi kaldılar kuponu yaparken yunan - romanya güveniyordum isveç forvetlerine güvenip kosova üfledim. içime sinmeyen kosovadan yatacam bence yatarsam hayırlısı
totemim vardı benim şampiyonlar liginde 20 maçları çok gollü geçerse 22 maçları duragan geçiyor mantıgıyla bugün de 2. yarılar duragan geçti 22:45de hareketli olur 2. yarılar dedik de bakalım durulmadan devamkeDanimarka 1de 2 oluyo vay anasını bültene bak gol yağdı