Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dünya Kupası Göremeyen Nesil

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,658
4,005
113
Yaş 24 son dünya Kupasında götüm bezliydi ilk defa o yıldan bu yıla iyi bir jenerasyon geldi Montella hariç oyunculara güvenim tam gidermiyiz bu sene sizce yoksa bir play off faciası daha mı yaşarızEkli dosyayı görüntüle 949032
Geçen gün arkadaşa bahsediyordum. Ozan Kabak bu sene çok formda. Çocuk kaç yıldır piyasada hala yasi 27 fln diye. Aaa dur Leipzig ile maçı var bakayım dedim 15 dakikada 3 gol yediler 😂 ama şu çocuk harbiden sağlam oyuncu. Seneye GS tekrar çeker bunu. Fena skor katkısı sağlıyor duran toplarda. Beşiktaş'ta olmasını isterim. Hala genç sayılacak yaşta.

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,498
2,124
113
Ben 2002 dünya kupasını gördüm o zaman 7 yaşındaydim hey gidi hey

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,006
3,219
113
Ben gideriz diye düşünürken bölüm canavarı lucesco ile oynucaz bu adam napar eder romanyayı turlatır ama inş biz gideriz,

lucius

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,085
787
113
ben fransa 98 i bile hatırlıyorum ve o yılları çok özlüyorum

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,401
2,532
113
Montella hariç oyunculara güvenmiyorum.
Tarihimizin en iyi kadrolarından biri şuanki kadro biri juvenin 10 numarası diğeri dünyanin en iyi takımının 8 numarası barış tek başına bir makina ferdi EPL de harika uğurcan prime yaşıyor ozan kabak formda apo formda ismail fenerin en iyilerinden hakan Çalhanoğlu zaten malum bu kadro bide giderse Amerika lı avusturyalı bi kek gruba düştü ve bende grup liderliği garanti o grupta bu kadronun bi şekilde dünya kupasına gitmesi gerekiyor

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,401
2,532
113
Şimdi millet diyecek İspanya 6-0 vs ama İspanya ile deplasmanda iyi oynayarak berabere kaldı bu takım galibiyeti kaçırdı ilk maç çok şanssızdık yalnış oynadık açık oynadık bu milli takım çok iş yapar ama play off laneti var üstünde bizim ülkenin o korkutuyor

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,401
2,532
113
Fark ettiyseniz ne kulüp takımlarımız olsun ne milli takım Avrupa'da play of deyince afallıyoruz final maçlarında hep sıkıntı yaşıyoruz