Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dünya Kupası Göremeyen Nesil

norovino

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
185
96
28
Dünya kupası denilince aklıma rivaldo'nun korner direğinde sert gelen topla kendini yere atması ve bize kart çıkartması geliyor aklıma. O güne kadar brezilyayı hep sevmiştim tüm oyuncuları kahramanımdı ronaldo romario rivaldo bebeto. Ben brezilya sevgimi 24 yıl önce o korner direğine gömdüm. Ah ulan şerefsiz yıllar nasılda çabuk geçiyor :) Brezilya kinimse geçmiyor.

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Tespit doğruysa TR insanı %90 zeka geriliğine sahibiz
Zeki insanların arasında da futbolla ilgilenen var ama genel itibariyle zeki insanlar futbolla ilgilenmezler. Yani bir topu birsürü sporcunun dakikalarca tepip durmasıyla ilgilenmezler. Belki bir takım tutuyordur ama o da aile köklerinden kalma birşeydir

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
Forvetsiz takımi takım saymam 10 kişi ile maç mi oynanır Kerem in torpili çok büyük belli

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Dost ozaman bu İngilizler Fransızlar stat yakıyor bunlar mal sen süper zekasın 😂 adamlar futbola milyarlar harcıyor
Neden ? Fransız veya İngiliz = zeki insan mı demek. Amerikan toplumu bile genel itibariyle gerizekalı bir toplum. Kavgadan, tartışmadan beslenen saçma sapan tv programlarının çoğu hep Amerikadan devşirme programlardır mesela. İzledikleri şeyler belli. Ortalama bir Amerikalıya bir ülkenin yerini sorsan muhtemelen onu bile bilemez ve gerçekten dünyanın en aptal toplumlarından birisi Amerikan toplumudur. Tek yaptıkları tv karşısında sürekli göt göbek büyütmek

Amerikanın dünyanın patronu olmasının tek bir sebebi var. Dünya üzerindeki zeki insanları kendilerine çekiyorlar, karşılıksız burslar veriyorlar, projeleriyle ilgileniyorlar ve projelerini gerçekleştirebilmeleri için yatırım fırsatları sunuyorlar. Apple firmasının kurucusu Steve Jobs bile Suriye asıllıdır mesela

Elin İngilizini, Amerikalısını gözünüzde çok büyütmeyin. Daha düne kadar futbol için birbirlerini kesip biçiyorlardı. Bunu zeki insan yapar mı

Son düzenleme:

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
2.lig den Eren tozluyu koy forvete keremden çok atar

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
2.lig den Eren tozluyu koy forvete keremden çok atar
Porto'da oynayan Deniz Gül fizikli boylu bir santrafor mesela. Tam tipik pivot santrafor. Sitil olarak Sörloth, Haaland, Gyokeres tarzında bir oyuncu ve Porto gibi futbolcu simsarı bir kulüp boş adama yatırım yapmaz

Montella yeteri kadar süre vermiyor çocuğa. En azından adam safkan forvet. Yani mevkisinin futbolcusu

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
Porto'da oynayan Deniz Gül fizikli boylu bir santrafor mesela. Tam tipik pivot santrafor. Sitil olarak Sörloth, Haaland, Gyokeres tarzında bir oyuncu ve Porto gibi futbolcu simsarı bir kulüp boş adama yatırım yapmaz

Montella yeteri kadar süre vermiyor çocuğa
Dertleri nedir anlamadım Orkun u da oynatmadi fantezi arıyor herhalde

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Dertleri nedir anlamadım Orkun u da oynatmadi fantezi arıyor herhalde
Orkun'un alternatifleri var ama bizim Deniz Gül'den başka pivot forvetimiz yok. Kanat oyuncularından devşirme forvet yapacağına al çocuğu oynat işte. Portoda da iyi işler yapıyor. Son haftalarda kulübünde epey süre almaya başladı Samu sakatlanınca

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
Orkun'un alternatifleri var ama bizim Deniz Gül'den başka pivot forvetimiz yok. Kanat oyuncularından devşirme forvet yapacağına al çocuğu oynat işte. Portoda da iyi işler yapıyor
Kerem i pazarlama pesindeler yanlışlıkla gol atarsa birine iteleriz diye

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,498
2,158
113
Ulan harbiden eren tozlu milli takimda oynar keremdende faydali olur

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,085
21,439
113
Kosovayı geçersek

Dünya Kupası Grubumuz
Abd
Avustralya
Paraguay
Türkiye
Son 16 ya kalırız Katılırsak
Paraguay Abd Avustralya 3 üde yenilmicek takım değil

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,085
21,439
113
Kerem i pazarlama pesindeler yanlışlıkla gol atarsa birine iteleriz diye
Kerem düşmanlığınız Gs den Fenere gelmesi başka birşey değil
Kerem kötüydü de Kenan Barış çok mu iyiydi 3 üde kötüydü çünkü 3 üde boş alan seven oyuncular kapanan takımlara sadece adam geçip çizgiye inmeleri beklenen oyuncular dün 3 ü de yapamadı
Benfica da Kerem çok iyiydi Pavlidis ile iyi ikili oldu
Fener de Önünde oynucak forvet yok bir Pavlidis yok Fenerde adam her maç bir kanat çıkıo ya sahte 9 yeri belli değil Keremin suçu değil Fenerbahçe yönetiminin
O yüzden Milli takımda klüpçülük olmaz
Hepsi bizim oyuncumuz destek vermemiz lazım

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Kosovayı geçersek

Dünya Kupası Grubumuz
Abd
Avustralya
Paraguay
Türkiye
Son 16 ya kalırız Katılırsak
Paraguay Abd Avustralya 3 üde yenilmicek takım değil
En kötü 4 puan alır buradan Türkiye ama Kosova deplasmanda olduğu için biraz sıkıntı. Yani 90 dakika her sonuca gebedir. Erken bir penaltı veya kart tüm rüzgarı tersine çeviriyor. Bazen de maç boyu tek kale oynarsın ama rakip kontradan bi tane çakar gönderir

Lig usulü olsa iyi olan ön plana çıkar ama 90 dakikada herşey olabilir

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
Kerem düşmanlığınız Gs den Fenere gelmesi başka birşey değil
Kerem kötüydü de Kenan Barış çok mu iyiydi 3 üde kötüydü çünkü 3 üde boş alan seven oyuncular kapanan takımlara sadece adam geçip çizgiye inmeleri beklenen oyuncular dün 3 ü de yapamadı
Benfica da Kerem çok iyiydi Pavlidis ile iyi ikili oldu
Fener de Önünde oynucak forvet yok bir Pavlidis yok Fenerde adam her maç bir kanat çıkıo ya sahte 9 yeri belli değil Keremin suçu değil Fenerbahçe yönetiminin
O yüzden Milli takımda klüpçülük olmaz
Hepsi bizim oyuncumuz destek vermemiz lazım
Ben bjk liyim ne gs fb si görünen köy kılavuz istemez ne halta yarıyor

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,085
21,439
113
En kötü 4 puan alır buradan Türkiye ama Kosova deplasmanda olduğu için biraz sıkıntı. Yani 90 dakika her sonuca gebedir. Erken bir penaltı veya kart tüm rüzgarı tersine çeviriyor. Bazen de maç boyu tek kale oynarsın ama rakip kontradan bi tane çakar gönderir

Lig usulü olsa iyi olan ön plana çıkar ama 90 dakikada herşey olabilir
Aynen bi kırmızı penaltı olur maç gider futbol da kesin birşey yoktur

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,085
21,439
113
Ben bjk liyim ne gs fb si görünen köy kılavuz istemez ne halta yarıyor
Ben de sana nedenini açıkladım
Fener de formunun kötü olması takımdan kaynaklı
Şuan Fenerde Osimhen olsaydı Keremle ikisi iyi ikili olurdu Osimhen defansı sırtına alıp boş alan yaratıo top indirio böyle bakmak lazım
Mesela Orkun Yeni transferler gelince Orkunun performansı arttı yanındaki önündeki oyuncu iyi olcak futbol iyi oyuncuyla oynanır
Ne yıldızlar geldi ülkeye bazıları performans veremeden ayrıldı

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Futbol oynayanların kendisini adeta bir kahraman olarak görmelerini çok komik buluyorum. Ne yapıyon hacı. Topu tepip duruyon. Tamam bu işi iyi yapıyorsun da bu ego, kibir ne. Bir itfaiyeci veya bir doktor kadar faydan mı var

Bir de kupa kaldırınca sanki dünyayı uzaylılardan kurtarmış gibi bir havaları oluyor :) Yaptığın şey topu tepikleyip durmak