Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dünya Kupasında Tüm Takımların İyi Oynaması?

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,967
4,245
113
(Bizim dışımızda..)

Tüm maçları izledim. En kötü, en zayıf dediğim takımın bile bir sistemi olması beni inanılmaz şaşırtıyor.
Yeşil Burun, Curaçao, İran, Suudi Arabistan, Avusturalya ve şimdi de ırak..
Abi hangi maçı izlesem kahroluyorum . En zayıf dediğim takım bile rakiplere kök söktürüyor.
Turnuvada açık ara en istemsiz, en kötü oyunu oynayan takımın bizimkiler olması her maç daha da çok can sıkıyor. Valla yazık ya..
Irak Norveç 'e karşı tüm hava toplarinda üstünlük sağladı ve kaleci hatası olmasa belki de ilk yariyi önde kapatacakti. Artık ülkeler arası futbol farkı kalmadigina inaniyorum.

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,145
6,421
113
(Bizim dışımızda..)

Tüm maçları izledim. En kötü, en zayıf dediğim takımın bile bir sistemi olması beni inanılmaz şaşırtıyor.
Yeşil Burun, Curaçao, İran, Suudi Arabistan, Avusturalya ve şimdi de ırak..
Abi hangi maçı izlesem kahroluyorum . En zayıf dediğim takım bile rakiplere kök söktürüyor.
Turnuvada açık ara en istemsiz, en kötü oyunu oynayan takımın bizimkiler olması her maç daha da çok can sıkıyor. Valla yazık ya..
Irak Norveç 'e karşı tüm hava toplarinda üstünlük sağladı ve kaleci hatası olmasa belki de ilk yariyi önde kapatacakti. Artık ülkeler arası futbol farkı kalmadigina inaniyorum.
Daha dur hele ilk maçlar kimse ağırlığını koymadı

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,970
9,411
113
Bizimkiler saç stilleri biyiklari ile meşgul, sosyal medya fenomeni olarak ordalar

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,145
6,421
113
Çok farklı düşünüyoruz hiç tartışmaya girmeyelim senle :)
O zaman kral şöyle diyim senin çalıştığın yerdede patronun saçını neden böyle kestin dese ne diyecen bu adamlarda insan robot değil yıl 2002 Şenol Güneş in takım elbisesi eleştirildi şimdide maçtan önce övülen saç sakallar galip gelinseydi kıl tüyle uğraşılmazdı

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,426
63,453
113
Bak kardeşim bende takımı eleştiriyorum ama neden saç bıyık üzerinden gidiyoruz hala 2002 dede aynı şeyler yapıldı şimdide
Sosyal medya insani cok etkiliyor tum sosyal medya bununla calkalaniyor.2002dede umit davalaya takmislardi cok yakisiksiz bi durum

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,970
9,411
113
O zaman kral şöyle diyim senin çalıştığın yerdede patronun saçını neden böyle kestin dese ne diyecen bu adamlarda insan robot değil yıl 2002 Şenol Güneş in takım elbisesi eleştirildi şimdide maçtan önce övülen saç sakallar galip gelinseydi kıl tüyle uğraşılmazdı
Eee ne diye hemen tarzlarindan vazgeçtiler daha dur iki maçımız var deselerdi

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,970
9,411
113
Sosyal medya insani cok etkiliyor tum sosyal medya bununla calkalaniyor.2002dede umit davalaya takmislardi cok yakisiksiz bi durum
Bizimkilerin futbolla alakaları yok ki paparazziye gorunecekler acun olsaydı televoleye alırdı bunlari

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,145
6,421
113
Taksınlar bizim millete takmak lazım saha içinden çok saha dışında olana meraklı sonrada vay efendim futbolcu neden bıyık bıraktı

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,970
9,411
113
Saçımı değiştirip gotu başı oynatacaksam iş yapmayacaksam patron kıçıma tekmeyi vursun zaten

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,967
4,245
113
Daha dur hele ilk maçlar kimse ağırlığını koymadı
Valla herkes ağırlığını koymaya çalışıyor da, diş geciremiyor rakibe. Suanki Irak maçına bak anlarsın. Evet, belki farka gidecekler ama yürekten oynuyor herkes.
Ve gerçekten sistemleri var. Curaçao 7 gol yedi ama ben razı olurdum o takım taraftarı olsam. Sahada ne yapmaya çalıştıkları belliydi. Hiç bozmadan 90 dk oynadilar