Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dünya Kupasından Elenen İlk Takım Türkiye

JackWilshere10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,122
8,623
113
ahhhh ahh ülke insanının hiç bir yerden mi yüzü gülmez be arkadaş 2 maçtır neler neler oldu bitiricilik 0 paraguay ilk maçında kendi kalesine attı defanstan cıkmak zorunda kaldı 4 gol yedi avusturalya da kendi kalesine attı dün onlarda defanstan cıktı bizim şansımıza da erken gol yiyip 90dk yattılar ne güzel üstüne bitiricilik de olmayınca ruhum daraldı

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,377
2,067
113
ahhhh ahh ülke insanının hiç bir yerden mi yüzü gülmez be arkadaş 2 maçtır neler neler oldu bitiricilik 0 paraguay ilk maçında kendi kalesine attı defanstan cıkmak zorunda kaldı 4 gol yedi avusturalya da kendi kalesine attı dün onlarda defanstan cıktı bizim şansımıza da erken gol yiyip 90dk yattılar ne güzel üstüne bitiricilik de olmayınca ruhum daraldı
İlk yarı ayakta duramıyordu bizimkiler bizden bi cacık olmaz

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,391
10,169
113
İlk değil ikinciyiz reis. Orda bile kazanamadık. Reziller yemin ederim beter olsunlar yazıklar olsun

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,391
10,169
113
onları sayma diyecem de brezilya ya karşı biz olsak 8 9 yerdik o kötü kadroya ragmen 3 yemişler daha şerefli
Yemin ederim utandım. 2-3 kişi gtünü yırtıyor takımda gol atmak için geri kalanından utandım yemin ederim. Abdülkerim ardadan daha fazla gol atmak istiyor yemin ederim kaplumbağa

Mert0800

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
259
95
28
Yemin ederim utandım. 2-3 kişi gtünü yırtıyor takımda gol atmak için geri kalanından utandım yemin ederim. Abdülkerim ardadan daha fazla gol atmak istiyor yemin ederim kaplumbağa
Orkun mac bitime 10 dk kala giriyor güzel pas verdi lakin öbür dangalaklar bişi yapamadılar

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,541
838
113
Keşke TFF 1. Ligden takım kurulsaydı

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,684
1,267
113

hıc gerek yok bı turk ınsanı mantıklı olan bı turk zaten avrupa futbolundan 20 sene gerı de oldugumuzu kulup bazında bılıyordu e sen kulup bazında daha elle tutulur bı basarı y apamıyorken 26 senedır smdı gelıpde basarı beklemek nedır?? antreman eksıgınden tut bırerbır gecebılen oyuncun bıle yokken sadece yana pas gerıye pas yaparak 90 dk tamamlayan bı ulke futboluyuz..

100 senede gecse basarı gelmıcek once kendı ıcımızde herseyı yakıp yıkıp sıfırdan baslamadıkca basarı ımkansız hayal kurmanıza bıle sasırıyorum..

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,842
100,384
113
O küçük kız çocuğu arda yla ilgili konu görmeyim sene içinde Hakannın da şerefine sokayım bu kadar korkak ve sorumluluk almaktan korkan oyuncular uzaysporda oynasa ne olur bitti artık bi tane maçlarına bakmam hususi açıp maçlarını izliyordum şeref yoksunu korkaklar

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33,249
12,385
113