Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Edin Visca Trabzonspor Yolunda

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,478
21,985
113
başakta full 11 cıkacak kendini bulur bence
Gs maas yukunden kurtulmus iyi maas aliodu diye biliodum transferde yok hic fener gs bjk transfer yapmicak sanirim fener daha hoca ario ali koc ve yonetimi kadar bu islerde amatorunu gormedim bitiricilik sifir bu konularda

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,614
1,725
113
Gs maas yukunden kurtulmus iyi maas aliodu diye biliodum transferde yok hic fener gs bjk transfer yapmicak sanirim fener daha hoca ario ali koc ve yonetimi kadar bu islerde amatorunu gormedim bitiricilik sifir bu konularda
Gelen hoca hangi ara oyuncuları tanıyıp hangi ara takımı dizecek acaba maçlara kalmış 3-4 gün çok kötüler bu işlerde

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,582
6,827
113
Dostlar boşa konuşuyoruz lig bitti şampiyon ts hatta şöyle söyliyim bitime en,az 2 3 hafta kala ilan eder şampiyonluğu

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,879
10,959
113
gedsonla bitirici bitaneforvet lzım gsye