- 32,532
- 30,813
- 113
Miami Atacan mı kardeşim artık
Milf fındık ayarlarız kanka sanadaBen yaşlandım kıramıyorum artık. Benim yerime de kırın
Ben birini sevdim , ayrıldık... 8 sene oldu kimseyi istemiyorum dost. Sevemedim ondan sonra. Saldım hayatı artık. Para pul mal mülk boş geliyor. Ruhumuz çökmüş..Milf fındık ayarlarız kanka sanada
Şu hayatta erkeği yıkan tek şey gönül işiBen birini sevdim , ayrıldık... 8 sene oldu kimseyi istemiyorum dost. Sevemedim ondan sonra. Saldım hayatı artık. Para pul mal mülk boş geliyor. Ruhumuz çökmüş..
Ya en çok ne koydu biliyor musun hocam .. Bir veda bile etmedi , çok gördü.. neyse...Şu hayatta erkeği yıkan tek şey gönül işi
Sende benim gibi duygusal adamsın o zaman boş zaten bro hayat eskisi gibi değil ki artık eskiden keyifliydi hayat ne dostluklar kaldı akrabalıklar herkes menfaat peşinde artıkBen birini sevdim , ayrıldık... 8 sene oldu kimseyi istemiyorum dost. Sevemedim ondan sonra. Saldım hayatı artık. Para pul mal mülk boş geliyor. Ruhumuz çökmüş..
Diğerleri 1er gol bu 2 gol dk 60Miami mı kaldı sadece @efkalade1
Eskidendi çoook eskiden ...Sende benim gibi duygusal adamsın o zaman boş zaten bro hayat eskisi gibi değil ki artık eskiden keyifliydi hayat ne dostluklar kaldı akrabalıklar herkes menfaat peşinde artık
Umarım olur kankamDiğerleri 1er gol bu 2 gol dk 60
Umarım olur kankam
2Allah aşkına bu miaminin 4 gol atarinin oranı ne