Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling efsane3453 | Kasa 17 k Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,252
27,692
113
Hiç bir şey fark etmiyor reşo 2 k param olup 1 lira paslandığım adam 100k plus çekince en azından al şansını dene diye durum sormasını bekliyoruz ama yok hayır
Tövbe tövbe ne 1k sı adamın canına kastın mı var senin. Böylelerinin canını al parasını alma

Hamzaxaslan

Kendini Tanıtamamış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,101
13,534
113
Ben aç köpek gibi dolaşırken foruma girmem zaten fazla süre geçirirsem garanti birilerine dokunmuşumdur , daha 1 hafta önce 3 kere
Destek çıktığımız lavuk 150k vurmuş ama ortada yok püff neyse ben yorganları kemirmeye gidiyorum
ona bende destek çıktım ahahahha

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,819
33,104
113
500k 500k cektiklerini bitirdin mi kanka
Bitirmedim , hala yiyorum bu kimseyi de ilgilendirmez soranları terslem sebebim başka , param var diye destek attığım insandan incelik beklemem en doğal hakkım. Yazdığım bu yorumun seninle uzaktan yakından alakası yok yaşadığım hayatı rüyasında göremezler

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
57,660
19,248
113
Bitirmedim , hala yiyorum bu kimseyi de ilgilendirmez soranları terslem sebebim başka , param var diye destek attığım insandan incelik beklemem en doğal hakkım. Yazdığım bu yorumun seninle uzaktan yakından alakası yok yaşadığım hayatı rüyasında göremezler
Biliyom kral zaten onlar adina dedim bitince selami mi kestiler senden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...