- 23,118
- 19,442
- 113
İbana gelen para ismi beni şüphelendiriyoBiz bıktık kardeşim 😀
marlboro pink bile olabilir dikkat edin 🤣
İbana gelen para ismi beni şüphelendiriyoBiz bıktık kardeşim 😀
Ölüler de sanıyor ki diriler her gün helva yiyiyorBiz bıktık kardeşim 😀
Yaw kazan artık..çıplak uyumuyak...NBA kuponu yapmışım kız daha mı önemliy aq yani puajaha
Yok kanka 10 yılfır beni tanıyanlar var konuda rahat ol 😀İbana gelen para ismi beni şüphelendiriyo
marlboro pink bile olabilir dikkat edin 🤣
Hani bro kupon atsana takip edek.bizde yapicakdik elimizde patladı hamminaNBA kuponu yapmışım kız daha mı önemliy aq yani puajaha
Akşam kazandı ya 5 kişiye 250 çekiliş açtı extra dağıtımda yaptı adam daha ne olcakYaw kazan artık..çıplak uyumuyak...
Yok kanka 10 yılfır beni tanıyanlar var konuda rahat ol 😀
2La bu kırmızı 1 mi 2 mi gafayı yicem
Elinden geleni yapıyor,,,gaz vermesek sıfır uyur bu şimdi..huyunu biliyom..Akşam kazandı ya 5 kişiye 250 çekiliş açtı extra dağıtımda yaptı adam daha ne olcak
Güzel kazandigim an sana bı şişme hatun bide yorgan yolliycam.senin çıplak uyuman yazisini ve mahonun urgani getirin yazılarını görmekten gözlerim kanıyor artikYaw kazan artık..çıplak uyumuyak...
Buradan yarın Avrupa maçlarına bağlanır buBu roll daha uzayacaksa söyleyelim shellac dostuma pembeye boyasın burayı
.Hani bro kupon atsana takip edek.bizde yapicakdik elimizde patladı hammina
Sinan saymaya başlar simdi
Roll bitti çoktan şuan kınu başka 😀Bu roll daha uzayacaksa söyleyelim shellac dostuma pembeye boyasın burayı
Halden anlayan adamın hali bı başka,,dikkat et çin malı olmasın,,hemen patlıyor zimpirti..dsdGüzel kazandigim an sana bı şişme hatun bide yorgan yolliycam.senin çıplak uyuman yazisini ve mahonun urgani getirin yazılarını görmekten gözlerim kanıyor artik
5k olanı takip edek dieri çok önemli deil.hol sans