- 11,148
- 7,236
- 113
4knın üstüne çıkarsak ne olacaktı .ddün gece söyleseydin rollü oradan yapsaydık ya kanka
4knın üstüne çıkarsak ne olacaktı .ddün gece söyleseydin rollü oradan yapsaydık ya kanka
Dün borç alanlar dönerse zenginiz 😀dün gece söyleseydin rollü oradan yapsaydık ya kanka
Ayarlardık4knın üstüne çıkarsak ne olacaktı .d
Neyse 1 k borç Verde rol yapalım aylığı alınca öderizDün borç alanlar dönerse zenginiz 😀
koddan çekersem bankoya atar denerim olmazsa nasipte yokmuş der devam ederimAyarlardık
Aynı dert ve aynı kişiyle alakalı bi sorunumuz var galiba 🤣Dün borç alanlar dönerse zenginiz 😀
Bende kişiler 6-7 kişi 😀 ama ortak var evet senle aynı kesin 😃Aynı dert ve aynı kişiyle alakalı bi sorunumuz var galiba 🤣
gece 1 de mi atacakmış 🤣Bende kişiler 6-7 kişi 😀 ama ortak var evet senle aynı kesin 😃
Şu tahminlerini Kolombiyada yapsan şuan viski içiyordujgece 1 de mi atacakmış 🤣
Monterrey de bildim..Şu tahminlerini Kolombiyada yapsan şuan viski içiyorduj
Ben kolombiya ege arjantin dost karıştırmaŞu tahminlerini Kolombiyada yapsan şuan viski içiyorduj
25 kuruş var hesapta aw 😀 0ımMonterrey de bildim..
Hadi kendine yükle bari 1K la onu biraz katlarsak bizi şanslarsın maçlar başlayacak para yok, nakitte yok bugün sabah benzin aldık ak para gelecek öğlenden sonra diye 🤣🤣🤣
Hallediyorum hemen 180 i 1 k yapcam 500 sana 500 egeyegolprimi bonusu vardı gol başına 250 barça 2 gol attı 500 geldi işte 500 yatır min max 4 katını çekiyon toplam bakiyenin
Şaka yapmaaaHallediyorum hemen 180 i 1 k yapcam 500 sana 500 egeye
Şaka yapmaaa
hadi yap artık ağlamamak için zor duruyorum@Mrlbra @efkalade1 200ü 500₺ yapalım bankoya sallayalım oradan da katlamaya çalışalım biraz sonra Avrupa