- 48,705
- 53,259
- 113
Sans Carkımızı cevirelim Sabah Baskanımızdan 10 tl Cash Alalım Mutlu baslıyalım gunumuze
Nasıl pas geçmemiş gardasim...kesin tehdit var bu işte
İyi uykular kardeşim..emeklerine sağlık..sayende biraz kafa dağıtıp gülmeye çalıştık..var olasinEvet baska rolle devam edecek yoksa kilitliyom
Teşko Üye Degilsin Dost Atesle 7.5 k Usd Üyeligini Gerceklestırelım Hiçbir Yerde KaybetmeNasıl pas geçmemiş gardasim...kesin tehdit var bu işte)
zam geldi 10 usd yaptıkTeşko Üye Degilsin Dost Atesle 7.5 Usd Üyeligini Gerceklestırelım Hiçbir Yerde Kaybetme![]()
Son bı kaç gecem,,beni topa tutacaklar atesleyip...7.5 USD boşver,,dedemin eski tabiriyle delikli kuruş bile yokTeşko Üye Degilsin Dost Atesle 7.5 Usd Üyeligini Gerceklestırelım Hiçbir Yerde Kaybetme![]()
İyi geceler dostHepinize iyi geceler yarın gene roll deneriz, güzel ödemeler gelecek yarın 20-30K roll açarsam şaşırmayın, 250₺ de açabilirim belli olmaz 🤣
Suan İyi musteri Gelıyor Zam Bizi zarara Sokar s.et bir süre boyler gitsinzam geldi 10 usd yaptık
7,5 usd derken 7,5 k Usd bahsediyoruz dost bilgin olsunSon bı kaç gecem,,beni topa tutacaklar atesleyip...7.5 USD boşver,,dedemin eski tabiriyle delikli kuruş bile yok
Tamamdır dayı roll de yok bu gece erken çıkıyorum forumdan Allah'a emanetSuan İyi musteri Gelıyor Zam Bizi zarara Sokar s.et bir süre boyler gitsin![]()
Yeni beğenmişsin bak konu kapanmadan çabuk karar ver 🤣Marlboro sana ödül atarsa devam ederiz, yetti derse yeter
Tel kapandı aq 😀Yeni beğenmişsin bak konu kapanmadan çabuk karar ver 🤣