- 33,277
- 33,654
- 113
4700 kazandım biraz önce 38 kaybettik bu son kaldıKaç kazandın ki sen ben miktara hiç bakmadım yatarsa göndercem diye söz verdiğim için 🤣🤣
4700 kazandım biraz önce 38 kaybettik bu son kaldıKaç kazandın ki sen ben miktara hiç bakmadım yatarsa göndercem diye söz verdiğim için 🤣🤣
Olm basket bitirdi bizi zaten, futbola umutlu oynamadıydık basket yedi 10k 10kOklahoma ilk peri alır
Pumas artı mexio cartelleri gelir aklıma dost içinden geldiyse oynasın yatarsa alicaz paramzii zaten senden biz rahatız 🤣🤣Sen ne düşünüyorsun pumas iy 1,5 üst
O diğer kupon içindi canım 🤣 @Mrlbra oldugu sürece tam destekPumas artı mexio cartelleri gelir aklıma dost içinden geldiyse oynasın yatarsa alicaz paramzii zaten senden biz rahatız 🤣🤣
La firpo maçı varsa @Mrlbra genel 3.5 üst alabilirsin oran iyiyse
Way hammina çok gitmiş la bro içim gitti be puh4700 kazandım biraz önce 38 kaybettik bu son kaldı
Moralsizlikten yazamadım bende ,çok kaybetti ya,,umarım tkr toparlarWay hammina çok gitmiş la bro içim gitti be puh
Yani biraz sonraHadi bakalım gelsinde zarar azalsın yarın güzel maçlar var yani bugun 🤣
Akşam maçları için dedim şimdi kada iyi bı vurdumu akşam maç saatinde kalkar 🤣Yani biraz sonra
Ben iki saate şantiyeye gidip gelecem sonra bi 4-5 saat uyku akar 🤣Akşam maçları için dedim şimdi kada iyi bı vurdumu akşam maç saatinde kalkar 🤣
Ne şantiyesi dost topun inşaata kaçmasın aman diyim🤣Ben iki saate şantiyeye gidip gelecem sonra bi 4-5 saat uyku akar 🤣
Dayımın ya onunla ilgileniyorum ankaradayım şimdilik usta 🤣 inşaat bitene kadar bi kârım yok amaNe şantiyesi dost topun inşaata kaçmasın aman diyim🤣
Çayın demliyeceksin gelecek işçilereBen iki saate şantiyeye gidip gelecem sonra bi 4-5 saat uyku akar 🤣
La nerdesin Angarada,,konum atDayımın ya onunla ilgileniyorum ankaradayım şimdilik usta 🤣 inşaat bitene kadar bi kârım yok ama