- 48,705
- 53,259
- 113
Helal dost mütahitsin yani para çoktur sende ateşle bakalım 485 $Dayımın ya onunla ilgileniyorum ankaradayım şimdilik usta 🤣 inşaat bitene kadar bi kârım yok ama
Helal dost mütahitsin yani para çoktur sende ateşle bakalım 485 $Dayımın ya onunla ilgileniyorum ankaradayım şimdilik usta 🤣 inşaat bitene kadar bi kârım yok ama
Ben ümitköydeyim sabaha pursaklara gidip gelecem sarayköy galibaLa nerdesin Angarada,,konum at)))
300₺ roll açtım demin 🤣Helal dost mütahitsin yani para çoktur sende ateşle bakalım 485 $
Pursaklara gelince yolunu keserim seninBen ümitköydeyim sabaha pursaklara gidip gelecem sarayköy galiba
Aynen benzinliğin altından giriyon ya tam karşıda kalıyor saraya girincePursaklara gelince yolunu keserim senin)(d
Saraydadami inşaat var
Haydaaa..çok iyi biliyom...işin bitince simid bohça al ara beni çay koyayım ..misafirim ol gardasim...çay demlenmeden gelirsin ddsdAynen benzinliğin altından giriyon ya tam karşıda kalıyor saraya girince
;(nerede bu goller hadi da
Usta akraba falan çıkarız s.et 🤣 pursakların yarısından çoğu anne tarafından akraba 🤣Haydaaa..çok iyi biliyom...işin bitince simid bohça al ara beni çay koyayım ..misafirim ol gardasim...çay demlenmeden gelirsin ddsd
Memleket 18 mi yoksa ddsdUsta akraba falan çıkarız s.et 🤣 pursakların yarısından çoğu anne tarafından akraba 🤣
Sus tamam ifşa olmuyakÇaldıran-Kocakuşak bilir misin bu soyadını
Memleket 48, Datça’ya beklerim bu konuda olanları tatileMemleket 18 mi yoksa ddsd
Usta biz çay içecek adam değiliz de memlekette tekel yok amkSus tamam ifşa olmuyak
Birader ağlamamak için zor tutuyorum kendimi tatil diyorsunMemleket 48, Datça’ya beklerim bu konuda olanları tatile
Davet ettik olm para mı istedik 🤣Birader ağlamamak için zor tutuyorum kendimi tatil diyorsun
Stres geldi mi bi 🤣Dakka 70 oldu gelsin goller seriden 70 ten sonra aciliyorsunuz aw Salvador ligi
Tutma ağla iyi ağla amaBirader ağlamamak için zor tutuyorum kendimi tatil diyorsun
Yok birtane çıksın seriden 2 cikarStres geldi mi bi 🤣