- 11,148
- 7,236
- 113
Davet bedava kumarcı adam gelemez zatenDavet ettik olm para mı istedik 🤣
Davet bedava kumarcı adam gelemez zatenDavet ettik olm para mı istedik 🤣
ağlıyorum dayı salya sümükTutma ağla iyi ağla ama
Az kaldı anam vefat ederse yanındayım....o vefat edene kadar eve hapisim...bide Datça ya gideriz,oradanda guvercinlige gecermiyiz ilk okul öğretmenimi göreyim yaşıyorsaMemleket 48, Datça’ya beklerim bu konuda olanları tatile
Gelirsiniz gelirsiniz yaza daha çok var, götü toparlayayım rollsüz tek bi kumarbaz bırakmayacağım ahhahaDavet bedava kumarcı adam gelemez zaten![]()
İşi biliyor ama ben giderim. Onu bilmiyorDavet bedava kumarcı adam gelemez zaten![]()
Şu son kelime beni çok üzüyor,,kendime konduramiyom kumarbaz kelimesini ama öyleyiz dimiGelirsiniz gelirsiniz yaza daha çok var, götü toparlayayım rollsüz tek bi kumarbaz bırakmayacağım ahhaha
Abi yaş olmuş 50 kabullensen mi napsan artıkŞu son kelime beni çok üzüyor,,kendime konduramiyom kumarbaz kelimesini ama öyleyiz dimi![]()
![]()
Video selfi alalım bakali iyimi agliyon olmadı agliyanlar klubune müdür yaparız seniağlıyorum dayı salya sümük
4 yıl var daha dur ya...nerden hatirlatirsinAbi yaş olmuş 50 kabullensen mi napsan artık
Yo tabikide kumarbaz değiliz bizim hobimiz buŞu son kelime beni çok üzüyor,,kendime konduramiyom kumarbaz kelimesini ama öyleyiz dimi![]()
![]()
Terimin eline su dökemem puahahaVideo selfi alalım bakali iyimi agliyon olmadı agliyanlar klubune müdür yaparız seni
Terim pro aw ben bile bazen inaniyiorumTerimin eline su dökemem puahaha
Senin hobilerini ben biliyomda buraya yazmayayımYo tabikide kumarbaz değiliz bizim hobimiz bu
Giden gitti uyuyalım daha işe gitcez uyanıpO degilde @Mrlbra hiç para kazandıramadik ona üzüldüm aw ya
300ün 25K olmasını boşver üzerine 40K kaybettik metiiiiiiiiğn300 25k olur mu diyeceğim de bal gibi olur. Ben 90 TL yi 1-2 haftada 80k falan yapmıştım