- 33,277
- 33,654
- 113
Olurda sonra yine 0 olur kod var mı sjshbs300 25k olur mu diyeceğim de bal gibi olur. Ben 90 TL yi 1-2 haftada 80k falan yapmıştım
Olurda sonra yine 0 olur kod var mı sjshbs300 25k olur mu diyeceğim de bal gibi olur. Ben 90 TL yi 1-2 haftada 80k falan yapmıştım
Ferdi uyu uyu@butragueno kesene bereket ağabey
Valla 50 kere daimona etiket attık sad bir şekilde kapatır o zatenBol şans yarın kovalarız hepinizin eline ağzına sağlık, konuyu kapatayım mı yarın buradan devam mı?
Geçmiş olsun300ün 25K olmasını boşver üzerine 40K kaybettik metiiiiiiiiğn
Son mesaja konu açık kalsın yarın kazancaz yazarsak durur 🤣 neyse yarın yeni bi sayfa açarızValla 50 kere daimona etiket attık sad bir şekilde kapatır o zaten
Yok burası iyi burada iyi sikiliyoz burda anılarım var ahhaahSon mesaja konu açık kalsın yarın kazancaz yazarsak durur 🤣 neyse yarın yeni bi sayfa açarız
Bugün neymiş bu yav hepsi 90 da bi tane atıp yatırdı biziDk 90 da gol atıyor bunlar @Novasky
puahahahhaİy 1,5 üst kale
ligin diğer maçı pachuvayı patlattılar
Aynen ya sorma hepsi ya tek gölden ya tek sayıdanBugün neymiş bu yav hepsi 90 da bi tane atıp yatırdı bizi
benim ki erken attı 27 şutta zor da olsaBugün neymiş bu yav hepsi 90 da bi tane atıp yatırdı bizi
Colin Kazım’a güvendikpuahahahha
H.sabahlar dost k.bakmaHaydi iyi uykular konu açık kalsın
88 de gol olur oynamak varmışBugün neymiş bu yav hepsi 90 da bi tane atıp yatırdı bizi