- 48,800
- 20,177
- 113
🍀🍀🍀🍀🙏Adım 1
🍀🍀🍀🍀🙏Adım 1
Bolsans dost Listeciyim ZatenSponsor @vurucu999 hedef 2-3 adım başarılı olursak 2-3 dosta ulaşırız.
Kuponu paylasıcam simdi
Bol şansAdım 1
Bugün kaptırdın listeyi formunda düşüş varBolsans dost Listeciyim Zaten
Yatar bu kupon 👎🏻Adım 1
Totem o totem kızmayın çocuğaYatar bu kupon 👎🏻
@Valenciennes diyorsan Ona Liste konusunda Bir guzellıgımız olucak lıstecı oldugumuzdaBugün kaptırdın listeyi formunda düşüş var
Yok lan gerçekten yatar o kupon gol çıkmaz ilk yarıTotem o totem kızmayın çocuğa
Fırıncı uyudu muTotem o totem kızmayın çocuğa
18 kısıye para dağıttı adam tek kalemde hayırlı olsun masak
Yatmaz gecelerin üstadı var burada, sen çolaksın diye bizi de çolak mı sandın yahuYok lan gerçekten yatar o kupon
Olumlu mu olumsuz mu bu yorum dost
Fırıncı arazi akşam 7-8 den beri uyanır birazdanFırıncı uyudu mu
ilerliyen Sürecte Bilgi Verilektir Distin dostOlumlu mu olumsuz mu bu yorum dost
Profesyonelim diyorum kızım anlamıyo musunnnYatmaz gecelerin üstadı var burada, sen çolaksın diye bizi de çolak mı sandın yahu
18 kısımı peh oda bıseymı Tek kalemde 100 kısı atıp bırsey olmuyanlar var18 kısıye para dağıttı adam tek kalemde hayırlı olsun masak
Bana hayırlı olursa sanada hayırlı olacak dinamobet metin dost18 kısıye para dağıttı adam tek kalemde hayırlı olsun masak
Sabahtan aklımda kalan tek şey 700 k koyduğunda neden telı degıstırmedın dedıler slotu bırakıp dışarı çıkamadım dedı adam18 kısımı peh oda bıseymı Tek kalemde 100 kısı atıp bırsey olmuyanlar var![]()
Geçen ay 150K vurdu diyorlar dostBana hayırlı olursa sanada hayırlı olacak dinamobet metin dost
Direk öterim sorguda
Metin üzerinden aklıyoruz parayı asıl hesap onunki derim muhah