- 21,552
- 18,279
- 113
Tabi kardeşim şu benim maçlar tutsun sonra sigara parası sendeAbi selam bol şanslar bragantino maçı 2.5 üst toplam değerlendirmeni Ric ederim gelirse bı sigara parası atarsın kardeşine 👑🙏
Tabi kardeşim şu benim maçlar tutsun sonra sigara parası sendeAbi selam bol şanslar bragantino maçı 2.5 üst toplam değerlendirmeni Ric ederim gelirse bı sigara parası atarsın kardeşine 👑🙏
Ulan hiç güleceğim yoktu aw ajahsyppaa🤣Tabi kardeşim şu benim maçlar tutsun sonra sigara parası sende
Abim Açıkta kupon ne var şuan takip edelimTabi kardeşim şu benim maçlar tutsun sonra sigara parası sende
Gülecek birşey yok bragantino üst olacak komik olAn ne bundaUlan hiç güleceğim yoktu aw ajahsyppaa🤣
La kupon yattı maçlara hiçmi bakmadın ezbere konusuyon burdaAbim Açıkta kupon ne var şuan takip edelim
Oğlum yattık ya ayrıca ben seni bi yerden hatırlıyorum sen sürekli dm de atıyordun bana geçen sene en son sana sövdüm diye banlanmıstım sen misin oAbim Açıkta kupon ne var şuan takip edelim
Tamam bragantino telafi eder kralLa kupon yattı maçlara hiçmi bakmadın ezbere konusuyon burda
Yok değilim 🙄Oğlum yattık ya ayrıca ben seni bi yerden hatırlıyorum sen sürekli dm de atıyordun bana geçen sene en son sana sövdüm diye banlanmıstım sen misin o
Para varmı diye sorsana adamaTamam bragantino telafi eder kral
Sende vardır sen oyna 😃Para varmı diye sorsana adama
Ege abide para bok sen keyfine bakPara varmı diye sorsana adama
Son dk Pen kullanmış dep 4 44 3 mu 4 4 mu bi karar verin😂😂
Dolu şimdi basıyorm 5 k bekle 🤣Sende vardır sen oyna 😃
Hiç yalama bro kepenkleri indirdik beş kuruş yokEge abide para bok sen keyfine bak![]()
Knka cidden oyna ya harbiden üst olur o maç çok imkansız birşey değil ki gör bak rahatlıkla olacakDolu şimdi basıyorm 5 k bekle 🤣
500 bile bassan Parana para oran güzel knkDolu şimdi basıyorm 5 k bekle 🤣
Abi yemin edebilirim o maçın üst olacağına lütfen kırma beni ufaktan girDolu şimdi basıyorm 5 k bekle 🤣