Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti egehandro | Türkiye Kupası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2500
Kupon Oranı
4.91

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,815
53,590
113
Dikkat edin bu şahsa sakin ama sakın güvenmeyin sonra ağlamayın vurguna gelmis bu adam

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,815
53,590
113
@sapsap10 im nerde bi o kaldi parasi bitmemiş herhal onu da çok özledim aybenim

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,170
17,582
113
Salihin bu konuya gelip olayı açıklaması lazım biriniz varken diğeriniz yok oluyorsunuz olay havada kalıyor Salih sen tarafından dolandırıldı mı hala net değil.
Salih gelene kadar bu konu konuşulmasın dedik ya dost

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,815
53,590
113
Salihin bu konuya gelip olayı açıklaması lazım biriniz varken diğeriniz yok oluyorsunuz olay havada kalıyor Salih sen tarafından dolandırıldı mı hala net değil.
Evet dolandırdi Salih hesabi kapatınca ege geri geldi salih te aynı bokun laciverti çıktı bu adamlardan uzak dur dost tehlikeli adamlar çünkü neyse ben uyarılarımi yaptim gerisi sizlere kalmis

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,936
16,042
113
Ciddi misin sen kemalll
Kardeş sen ne kadar tanıyorsun egeyi ya da Salihi. İkisinin potansiyelini ne kadar biliyorsun. Burda yprumlaşmalar mesajlaşmalar sana burdaki insanları ne kadar tanıtıyor. Evet Salih de son dönemde tokatladı fakat belki ondan önce de bu vatandaş onu tokatladı. Burda herkes tren yapıyor ben ikisiyle de samimi değildim fakat insanlar olayları bilsin. Fazla duygusal olma benden sana tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...