Bjkrsuzz geçen hafta benden para istemişti direkten döndük desene cevap vermemiştimLa kupon paylaştın konu doladırıcıları ifşa konusuna döndü fatihgs1905 ve Bjkrsuzz selamlar..
La yok kesmıs fotoyu orda bıle hıle var25k mi basmis dikkat etmedik dost ege dostumuzdur puahahha
He ama nedense modlar 2.500₺ olarak düzeltmiş25k mi basmis dikkat etmedik dost ege dostumuzdur puahahha
İşine bak hacı senle muhatap olan yok bir sıfır senin olsun25k mi basmis dikkat etmedik dost ege dostumuzdur puahahha
Ya çok mevzu döndü senden sonra bu erhan reşat salih birbirine girdi falan baya geriliyom artık şaka bi yanaNiye arlanıyon olum bir şeh demedik
Benim kim olduğumu biliyorsun bence (tutan tutmayan ne varsa çekime düşeceksin)Bjkrsuzz geçen hafta benden para istemişti direkten döndük desene cevap vermemiştim
Kemal sen konunun tam olarak neresideydin acaba merak ettimİşine bak hacı senle muhatap olan yok bir sıfır senin olsun
Çok eskiye gittin sen pozisyon kankam
2040 elmasss@sapsap10 im nerde bi o kaldi parasi bitmemiş herhal onu da çok özledim aybenim
Ciddi misin sen kemalllSalihin bu konuya gelip olayı açıklaması lazım biriniz varken diğeriniz yok oluyorsunuz olay havada kalıyor Salih sen tarafından dolandırıldı mı hala net değil.
Onlarda inanmamis maalesef puhahaHe ama nedense modlar 2.500₺ olarak düzeltmiş
Salih gelene kadar bu konu konuşulmasın dedik ya dostSalihin bu konuya gelip olayı açıklaması lazım biriniz varken diğeriniz yok oluyorsunuz olay havada kalıyor Salih sen tarafından dolandırıldı mı hala net değil.
Evet dolandırdi Salih hesabi kapatınca ege geri geldi salih te aynı bokun laciverti çıktı bu adamlardan uzak dur dost tehlikeli adamlar çünkü neyse ben uyarılarımi yaptim gerisi sizlere kalmisSalihin bu konuya gelip olayı açıklaması lazım biriniz varken diğeriniz yok oluyorsunuz olay havada kalıyor Salih sen tarafından dolandırıldı mı hala net değil.
Sana abin başka meslek bulacak.Çevrende badana ihtiyacı olan varsa önerir misin beni
Kardeş sen ne kadar tanıyorsun egeyi ya da Salihi. İkisinin potansiyelini ne kadar biliyorsun. Burda yprumlaşmalar mesajlaşmalar sana burdaki insanları ne kadar tanıtıyor. Evet Salih de son dönemde tokatladı fakat belki ondan önce de bu vatandaş onu tokatladı. Burda herkes tren yapıyor ben ikisiyle de samimi değildim fakat insanlar olayları bilsin. Fazla duygusal olma benden sana tavsiyeCiddi misin sen kemalll