Aleyküm selam reis 🧐@Shellac @Daimon dostlara uzun süre sonra selam
He öyle olaylar dönmüş atsana bi dmHani la dolandirici diyorlardi sana
Forumu salmıştım dost iş güç yoğundu kumarı da saldık arada iddia yapıyorumBol şans dost nerdeydin dışardamıydın
Dm atmasin burda acikla herkes görsün bence ne oldu anlatHe öyle olaylar dönmüş atsana bi dm)))
Foto atcam ya ifşa olur biz diğerleri gibi insanlar olmadan arkasından konuşmuyoruz suatımmmmDm atmasin burda acikla herkes görsün bence ne oldu anlat
50 Euro’ya bütün çıplaklığıyla (gerçek manada) anlatırımDm atmasin burda acikla herkes görsün bence ne oldu anlat
SELAM SANA IMPARATORBol şanslar yakışıklı
Doğru hocama belgeleri iletmiştim50 Euro’ya bütün çıplaklığıyla (gerçek manada) anlatırım
Sorma kardeşim bi ağız tadıyla sövemedik kimseye bugüne kadarHani la dolandirici diyorlardi sana
Metine kadar dediğin yerde okumayı bırsktımEee Losersı dolandırmışsın metine kadar herkes öyle söylüyordu senin için gerçi şu an Losers da dolandırıcı oldu o da ortada yok.
Hocam sana ilettiyse senin lafin zaten yeterlidir benim icin50 Euro’ya bütün çıplaklığıyla (gerçek manada) anlatırım
Olayın bırebır sahıdı benım cunku adam forumu bıraktı hemen foruma geldın yenı avlarda basarılarMetine kadar dediğin yerde okumayı bırsktım
Ben bilmem hacı gördüğümü söyledim. Uzun süre ortada olmaman ve dolandırıldığını söyleyen kişinin hakkındaki iddiaları söyledim.Metine kadar dediğin yerde okumayı bırsktım