- 80,947
- 54,103
- 113
Olay nedir metinimOlayın bırebır sahıdı benım cunku adam forumu bıraktı hemen foruma geldın yenı avlarda basarılar
Olay nedir metinimOlayın bırebır sahıdı benım cunku adam forumu bıraktı hemen foruma geldın yenı avlarda basarılar
Sende at dmBen bilmem hacı gördüğümü söyledim. Uzun süre ortada olmaman ve dolandırıldığını söyleyen kişinin hakkındaki iddiaları söyledim.
Benı ılgılendırmez suan parası olan @egehandro o haklı puhahaOlay nedir metinim
Sana da kızmıyorum sende anlatılanı biliyorsunOlayın bırebır sahıdı benım cunku adam forumu bıraktı hemen foruma geldın yenı avlarda basarılar
Ayrıca metin gitmeden sana da bi 500₺ attık ayın 5inde işsizlik maaşı yatınca atcam dedin 11 tane ayın 5i geçti ses soluk çıkmadı yastık altı mı yaptınBenı ılgılendırmez suan parası olan @egehandro o haklı puhaha
Bir gittik geldik herkese dolandirici diyorlar metinim senin hakkinda da biseyler duydum sanki puahahhaBenı ılgılendırmez suan parası olan @egehandro o haklı puhaha
Ben dolandırmam kımseyı allah korkum varBir gittik geldik herkese dolandirici diyorlar metinim senin hakkinda da biseyler duydum sanki puahahha
Keske bildirseydin 10kisiyi dolandirma hakkin olurduAyrıca metin gitmeden sana da bi 500₺ attık ayın 5inde işsizlik maaşı yatınca atcam dedin 11 tane ayın 5i geçti ses soluk çıkmadı yastık altı mı yaptın):
Yani tam olarak öyle diyebilirizBana attiklarina gore dolandirilma gibi bir durum yok. Klasik burada ki cogu kisi gibi gec odeme muhabbeti. Uzmeyin birbirinizi 😆
Salıh aldı onu senın alacakları topladı forumdaAyrıca metin gitmeden sana da bi 500₺ attık ayın 5inde işsizlik maaşı yatınca atcam dedin 11 tane ayın 5i geçti ses soluk çıkmadı yastık altı mı yaptın):
Ben ikna oldum suanBen dolandırmam kımseyı allah korkum var
Tamam sana sms gelıcek kodu soleseneBen ikna oldum suan
Puahahah adam gitti ya kullan aynen ege sanada 10k atsin dedi salihSalıh aldı onu senın alacakları topladı forumda
Salih bizide tokatladı gitti en son x miktar attik belli bi kısmını atip gerisini eskiden yaptiği zınklara saydı sanırım dm kapattık alışveriş bitti forumdakilerle kim ne hali varsa görsünBir gittik geldik herkese dolandirici diyorlar metinim senin hakkinda da biseyler duydum sanki puahahha
Olur la kumarci adamlar puahahaSalih bizide tokatladı gitti en son x miktar attik belli bi kısmını atip gerisini eskiden yaptiği zınklara saydı sanırım dm kapattık alışveriş bitti forumdakilerle kim ne hali varsa görsün
Hahaha bana da simdi salihin alacaklıları gelmesin aw, neyse buraya gelirse bir gün hepinizin içinde salih ile konuşur olayı noktalarız salih yokken salih mevzusu dönmesin.Salıh aldı onu senın alacakları topladı forumda
Haydaaa metinde mi dolandırıcı çıktıAyrıca metin gitmeden sana da bi 500₺ attık ayın 5inde işsizlik maaşı yatınca atcam dedin 11 tane ayın 5i geçti ses soluk çıkmadı yastık altı mı yaptın):
Yok daha nelerHaydaaa metinde mi dolandırıcı çıktı