- 20,481
- 17,694
- 113
Erhan merak erme sen değilsin kardeşim, burada atıp tıtuyorsun da salihin sana borcu yokmuş neden yalan söylüyorsunSiz zaten ayni oldunuz aviniz kim bu kez onu sole
Erhan merak erme sen değilsin kardeşim, burada atıp tıtuyorsun da salihin sana borcu yokmuş neden yalan söylüyorsunSiz zaten ayni oldunuz aviniz kim bu kez onu sole
Kanit yok ben seni yoksayim da 1 ay sonra görecem ben sizi bakalim kac kişinin canını yakacaksiniz evin boya isi bittimi bu aradaBana kanıt ile gel de ki böyle ben haklısın kusura bakma derim, ama kulaktan dolma yaşıyorsunuz neyse siz bilirsiniz
Bitti sen kredileri ödedin mi 300K kredi çekip basmıştın yaKanit yok ben seni yoksayim da 1 ay sonra görecem ben sizi bakalim kac kişinin canını yakacaksiniz evin boya isi bittimi bu arada
He ben bagis yaptım ona zaten çünkü ne bok olduğunu anlamıştım 1.5k 500 1k lerin peşine düşmem benErhan merak erme sen değilsin kardeşim, burada atıp tıtuyorsun da salihin sana borcu yokmuş neden yalan söylüyorsun
Sen anlamıyon mu asıl sen forumu tanımamışsın taşşağında olcaksın dün ege dolandırıcıdır salih adamdır diyenler 1.5 hafta tüm forumda salih dolandırıcıdır diye bağırıp gezdiler sen ne bakıyon kimin ne dediğine kimseye tamamen güven olmazYaw sen ne bilip ne konusuyosun kardesim.burasi hafta 10 gun calkalandi adam foruma girip 1 msja dahi cvp yazmadi en son kacti gitti kac ay oldu ortalikta yok.ayda yilda bi foruma geliyosun milleti dolandirmis adama arka cikiyosun bide.bu kdr yureksiz olmayin para icin bu kadar dusmeyin.rezillige gerek yok
Odedim sizin gibi kimseyi carpadim aha yuzum burda bir kisi bana dolandırıcı deseydi bugune kadar para için ismimizi kirletmeyiz biz sizin sevdiğiniz gibi sevmiyoruz parayiBitti sen kredileri ödedin mi 300K kredi çekip basmıştın ya
@Metings1905 den de uzak dursunlarÇalışıyorum işim var egesinden tut sapsap ina kadar losers ine kadar bu 3 admadan uzak durun size son ikazim olsun iyi forumlar
Helal len Erhan senin taşağını gezdirenler yesin kolay gelsin kardeşimÇalışıyorum işim var egesinden tut sapsap ina kadar losers ine kadar bu 3 admadan uzak durun size son ikazim olsun iyi forumlar
Ben onun ismini bile zikretmiyorum artik çünkü metin paradan çok millete bel altı kışkırtma yaptığı için ve sebepsiz 100 lerce kisiye ban yedirdigi için ondan nefret ediyorum artık@Metings1905 den de uzak dursunlar
Olum çok tatlı yazdın lan dnsnjdBen onun ismini bile zikretmiyorum artik çünkü metin paradan çok millete bel altı kışkırtma yaptığı için ve sebepsiz 100 lerce kisiye ban yedirdigi için ondan nefret ediyorum artık
Bro beni dolandirmadi ama bayagi oldu bu arkadas saglam bi dolandirdi birini ozellikle sapsa10 bu arkadasti sanirim 35k mi ne oyle bi miktardi sonrada sapsap10 beni dolandirdi ben hic sesimi cikartmadim oda cekti gitti.konuya daha hakim olan ve olayin icinde olan arkadaslar var ye metin1905 ya erhan2121 bu arjadaslardan biri olayin bizzet icindeydi.gunlerce bu egehandro denen arkadasin yaptigi filmler foruma ss olarak atildi hepsi ispatliydi bnde cok sasirmistim gozlerimle gordum.bu egehandro denen arkadas ortadan kaybolunca banladiniz sanmisdim ama kendi girmiyormus foruma.benim icn cok onemli degil ama huylu huyundan vazgecmez baska arkadaslarada yaparlar.yada sapsap10 duyar bunun geldigini acar bi uyelik yada birinin hesabini alir gece karisir burasi.cok kotu muhabbetler donuyor geceleri cok pis kufurler ediliyor adamin dogmamis cocuguna ölmüsune kufurler falan edilmiycek kaflar ediliyor.dedigim arkadaslardan daha saglikli bilgi alabilirsin.ben bu arkadasin ban yemedigini bilsem kendim ss alir saklardim.kimi dolandırmış dostum
detaylıca anlatır mısın lütfen
Abi sen ne anlatıyon sapsap ile ben ne alaka o salih ile sapsapBro beni dolandirmadi ama bayagi oldu bu arkadas saglam bi dolandirdi birini ozellikle sapsa10 bu arkadasti sanirim 35k mi ne oyle bi miktardi sonrada sapsap10 beni dolandirdi ben hic sesimi cikartmadim oda cekti gitti.konuya daha hakim olan ve olayin icinde olan arkadaslar var ye metin1905 ya erhan2121 bu arjadaslardan biri olayin bizzet icindeydi.gunlerce bu egehandro denen arkadasin yaptigi filmler foruma ss olarak atildi hepsi ispatliydi bnde cok sasirmistim gozlerimle gordum.bu egehandro denen arkadas ortadan kaybolunca banladiniz sanmisdim ama kendi girmiyormus foruma.benim icn cok onemli degil ama huylu huyundan vazgecmez baska arkadaslarada yaparlar.yada sapsap10 duyar bunun geldigini acar bi uyelik yada birinin hesabini alir gece karisir burasi.cok kotu muhabbetler donuyor geceleri cok pis kufurler ediliyor adamin dogmamis cocuguna ölmüsune kufurler falan edilmiycek kaflar ediliyor.dedigim arkadaslardan daha saglikli bilgi alabilirsin.ben bu arkadasin ban yemedigini bilsem kendim ss alir saklardim.
Güzel insanBro beni dolandirmadi ama bayagi oldu bu arkadas saglam bi dolandirdi birini ozellikle sapsa10 bu arkadasti sanirim 35k mi ne oyle bi miktardi sonrada sapsap10 beni dolandirdi ben hic sesimi cikartmadim oda cekti gitti.konuya daha hakim olan ve olayin icinde olan arkadaslar var ye metin1905 ya erhan2121 bu arjadaslardan biri olayin bizzet icindeydi.gunlerce bu egehandro denen arkadasin yaptigi filmler foruma ss olarak atildi hepsi ispatliydi bnde cok sasirmistim gozlerimle gordum.bu egehandro denen arkadas ortadan kaybolunca banladiniz sanmisdim ama kendi girmiyormus foruma.benim icn cok onemli degil ama huylu huyundan vazgecmez baska arkadaslarada yaparlar.yada sapsap10 duyar bunun geldigini acar bi uyelik yada birinin hesabini alir gece karisir burasi.cok kotu muhabbetler donuyor geceleri cok pis kufurler ediliyor adamin dogmamis cocuguna ölmüsune kufurler falan edilmiycek kaflar ediliyor.dedigim arkadaslardan daha saglikli bilgi alabilirsin.ben bu arkadasin ban yemedigini bilsem kendim ss alir saklardim.
Ben @egehandro kefılım yapmaz ole seyBro beni dolandirmadi ama bayagi oldu bu arkadas saglam bi dolandirdi birini ozellikle sapsa10 bu arkadasti sanirim 35k mi ne oyle bi miktardi sonrada sapsap10 beni dolandirdi ben hic sesimi cikartmadim oda cekti gitti.konuya daha hakim olan ve olayin icinde olan arkadaslar var ye metin1905 ya erhan2121 bu arjadaslardan biri olayin bizzet icindeydi.gunlerce bu egehandro denen arkadasin yaptigi filmler foruma ss olarak atildi hepsi ispatliydi bnde cok sasirmistim gozlerimle gordum.bu egehandro denen arkadas ortadan kaybolunca banladiniz sanmisdim ama kendi girmiyormus foruma.benim icn cok onemli degil ama huylu huyundan vazgecmez baska arkadaslarada yaparlar.yada sapsap10 duyar bunun geldigini acar bi uyelik yada birinin hesabini alir gece karisir burasi.cok kotu muhabbetler donuyor geceleri cok pis kufurler ediliyor adamin dogmamis cocuguna ölmüsune kufurler falan edilmiycek kaflar ediliyor.dedigim arkadaslardan daha saglikli bilgi alabilirsin.ben bu arkadasin ban yemedigini bilsem kendim ss alir saklardim.
2 tatlı lafa 5k atıyolar reıs sonra uzuluyolarGüzel insan
Millet babasının oğluna 1k para vermiyor 35k veren mi var
ve bunun dönüşü bekleyen mi var
sadece bu üye için değil
genel olarak diyorum
neden bizde her yerde kurallar var
Laf olsun diye mi kurallar yazıyoruz biz sence
Meto iki dakka delikanlı ol be bilader bi tane adam bulamayacaksın bak böyle yaparak yanında herkes iyice nefret etmeye başladı senden. Bu vatandaşa ilk sallayan sendin kendisi burda yokken. İki dakka sözünün arkasında ol millet de ne döndü bilsin çünkü bunların en yakınları zamanında sendin.Ben @egehandro kefılım yapmaz ole sey
Evet haklisin alisveris yasak ama bi sekilde alisveris donuyor.dedim ya sapsap10 beni dolandirdi ne sana ne baskana yazmadim kapattim konuyu.neyse bn diycegimi dedim kardes.simdi burda bu kdr adam iftira atmiyor bnce.bn bizzat sahittim ss attilar her konuya o sekilde gormustum.gerisini siz bilirsinizGüzel insan
Millet babasının oğluna 1k para vermiyor 35k veren mi var
ve bunun dönüşü bekleyen mi var
sadece bu üye için değil
genel olarak diyorum
neden bizde her yerde kurallar var
Laf olsun diye mi kurallar yazıyoruz biz sence
La kardes banane kım kımı dolandırdıysa sende bu kadar olayın ıcıne gırme sence umrumdakı burdakı kullanıcların benden nefret etmesı yalakalık yapımda yokMeto iki dakka delikanlı ol be bilader bi tane adam bulamayacaksın bak böyle yaparak yanında herkes iyice nefret etmeye başladı senden. Bu vatandaşa ilk sallayan sendin kendisi burda yokken. İki dakka sözünün arkasında ol millet de ne döndü bilsin çünkü bunların en yakınları zamanında sendin.
Oğlum sen diyordun ege dolandırıcı diye ben onu diyorum şimdi niye oralı bile olmuyorsun yapma bu hareketleri millet seni itici biliyor.La kardes banane kım kımı dolandırdıysa sende bu kadar olayın ıcıne gırme sence umrumdakı burdakı kullanıcların benden nefret etmesı yalakalık yapımda yok