Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti egehandro | Türkiye Kupası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2500
Kupon Oranı
4.91

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,170
17,582
113
Evet haklisin alisveris yasak ama bi sekilde alisveris donuyor.dedim ya sapsap10 beni dolandirdi ne sana ne baskana yazmadim kapattim konuyu.neyse bn diycegimi dedim kardes.simdi burda bu kdr adam iftira atmiyor bnce.bn bizzat sahittim ss attilar her konuya o sekilde gormustum.gerisini siz bilirsiniz
Sana durumu da açıklayıp kanıtlayıp dm atıylrum sen bana sapsapı 35k dolandırmış diyorsun.

Sapsap ile benim sohbetim dahi yok özelden benim tek para ile alakalı sorunum salih ile oldu, onu da biz tatlıya bağladık sen olayları bilmeden burada iftira atıyorsun

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,947
54,103
113
Oğlum sen diyordun ege dolandırıcı diye ben onu diyorum şimdi niye oralı bile olmuyorsun yapma bu hareketleri millet seni itici biliyor.
Kemal millet dalgasinda herkes senin gibi olmak zorunda mi metinin zaten herkesle arasi kötü ortada yanlis bir durum varsa metin cikariyor genelde ortaya zaten suan yazdiklarida dalgasina yani sen cok ciddiye aliyosun ve olayla bir gram alakan bile yok

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,124
37,360
113
Kemal millet dalgasinda herkes senin gibi olmak zorunda mi metinin zaten herkesle arasi kötü ortada yanlis bir durum varsa metin cikariyor genelde ortaya zaten suan yazdiklarida dalgasina zaten yani sen cok ciddiye aliyosun ve olayla bir gram alakan bile yok
Ekmegımızdeyız #egehandroyanlızdegıldır

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,170
17,582
113
@sapsap10 olum gelip söylesene biraz kendimixi soyutladık sana 35K borcum olmus dnmsmfmdmdm

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,453
13,552
113
Şu an dalgasında olabilir ama o an değildi. Metoyla sıkıntımız yok senin olaya atlamana gerek yok sadece önceki sözlerini hatırlatıyorum ama kime ne anlatıyorum haklısın hadi bakın dalganızı hanginiz birbirinizi pompalıyor bu sikimde değil bol şans
@Shellac bu adam sürekli sikli sikimdeli konuşabilme hakkına nereden sahip acaba?

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
155,167
193,092
113
Evet haklisin alisveris yasak ama bi sekilde alisveris donuyor.dedim ya sapsap10 beni dolandirdi ne sana ne baskana yazmadim kapattim konuyu.neyse bn diycegimi dedim kardes.simdi burda bu kdr adam iftira atmiyor bnce.bn bizzat sahittim ss attilar her konuya o sekilde gormustum.gerisini siz bilirsiniz
Güzel insan para alışverişi yapılmasın
Sorun olmaz
Real de bile dostunu kaybetmek istemiyorsan borç verme demişler
Çünkü para girdiği her yer bozulur maalsef
onun için herkes kendinden sorunludur
biz her yere kuralları yazmışsız
yeri geliyor her konuyu da yazıyoruz
yeri geliyor özelden de uyarıyoruz
dolandırmak istemiyorsanız para alışverişi yapmayacaksınız bu kadar basittir
günün güzel geçsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...