Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti egehandro | Türkiye Kupası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2500
Kupon Oranı
4.91

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,368
62,255
113
Sana durumu da açıklayıp kanıtlayıp dm atıylrum sen bana sapsapı 35k dolandırmış diyorsun.

Sapsap ile benim sohbetim dahi yok özelden benim tek para ile alakalı sorunum salih ile oldu, onu da biz tatlıya bağladık sen olayları bilmeden burada iftira atıyorsun
Ne halin varsa gor.ali deilse veli iste sen bu halti yedin bide hala diyosunku aliyi deilde feliyi dolandirdim.forum dolandirici dolu arti bizde sasirdik kim kimi dolandiriyor.savunmaya bak la sapsap deildi o diyor sapsap deilse kapkapti sen bu isi yaptin burda carsaf carsaf ispatladiler.neyse sustum bn sen kankilerinle takil burda.forum bisey demezse bize susmak duser

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,118
37,349
113
Güzel insan para alışverişi yapılmasın
Sorun olmaz
Real de bile dostunu kaybetmek istemiyorsan borç verme demişler
Çünkü para girdiği her yer bozulur maalsef
onun için herkes kendinden sorunludur
biz her yere kuralları yazmışsız
yeri geliyor her konuyu da yazıyoruz
yeri geliyor özelden de uyarıyoruz
dolandırmak istemiyorsanız para alışverişi yapmayacaksınız bu kadar basittir
günün güzel geçsin
Reıs senın elmaslar göz kamastırıyo bozmıcanmı

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,368
62,255
113
Şu an dalgasında olabilir ama o an değildi. Metoyla sıkıntımız yok senin olaya atlamana gerek yok sadece önceki sözlerini hatırlatıyorum ama kime ne anlatıyorum haklısın hadi bakın dalganıza hanginiz birbirinizi pompalıyor sikimde değil bol şans
Bu konu sana gore deil kemal kardes bence sende bu konuda durma 😉

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,345
5,894
113
Seni pompalayan yoksa sorun olmasin kemal metin ben o zman demedim de demiyorki sen onu anlamiyon neyse fazla aciklama yaptik herkese iyi forumlar
Dostum adam kötü bisey demiyor o da forumun üyesi yaşanılan sey kanına dokunmuş demek insanların bu kadar midesiz olması herkes geniş olmak zorunda degil Nasrettin hoca fikrasina çevirdiniz hangisi olduğunu anlamissinizdir

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,947
54,103
113
Dostum adam kötü bisey demiyor o da forumun üyesi yaşanılan sey kanına dokunmuş demek insanların bu kadar midesiz olması herkes geniş olmak zorunda degil Nasrettin hoca fikrasina çevirdiniz hangisi olduğunu anlamissinizdir
Ben olaylar yasandiginda forumda bile degildim suan anlamaya calisiyoz ortada ne oluyor ne bitiyor hakim olursun dolandirici dedigin adamla muhattap olmazsin olur biter konuyla bir baglantisi olsa tamam derim de hic alakasi yoksa konuya o kadar girmeye gerek yok biz bu arkadaslarla samimiydik bir ara ona ragmen ben bile o kadar konuya girmiyom

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,679
23,481
113
Manipülasyon nedir? Nasıl yapılır? Hayretle takip ediyorum. Psikoloji konularına ders olacak nitelikte bir konu bu. Kişisel problemleri kendi aralarında çözemeyen insanların agresif ve ılımlı tutumu bir arada kullanarak nasıl savunmaya geçtiğini görüyoruz. Karmaşık anlattım değil mi? Türkçesi deveye diken , insana s.... Yaranır. Sırayla dönersiniz artık 😁 yoksay yapayım da midemiz daha fazla bulanmasın 😁

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,345
5,894
113
Ben olaylar yasandiginda forumda bile degildim suan anlamaya calisiyoz ortada ne oluyor ne bitiyor hakim olursun dolandirici dedigin adamla muhattap olmazsin olur biter konuyla bir baglantisi olsa tamam derim de hic alakasi yoksa konuya o kadar girmeye gerek yok biz bu arkadaslarla samimiydik bir ara ona ragmen ben bile o kadar konuya girmiyom
Biliyorum dost seni sen de beni bilirsin de nick degisik 😂

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,118
37,349
113
Manipülasyon nedir? Nasıl yapılır? Hayretle takip ediyorum. Psikoloji konularına ders olacak nitelikte bir konu bu. Kişisel problemleri kendi aralarında çözemeyen insanların agresif ve ılımlı tutumu bir arada kullanarak nasıl savunmaya geçtiğini görüyoruz. Karmaşık anlattım değil mi? Türkçesi deveye diken , insana s.... Yaranır. Sırayla dönersiniz artık 😁 yoksay yapayım da midemiz daha fazla bulanmasın 😁
Senınde gecmısın karanlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...