Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ehliyet Yenileme

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,793
20,196
113
Ama sen eski tip mi kaptırdın yani benimle aynı durumda mısın ani
Senin şimdi ehliyetin nerede görünüyor bağlı olduğun ilçe trafikte mi ehliyetin nerede ise orayı ara karakola durumunu anlat oradaki herkes bu işin piri yardımcı olurlar en somut bilgiyi oradan alırsın ona göre yola cik için rahatlasın

auditor87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,271
1,248
113
Senin şimdi ehliyetin nerede görünüyor bağlı olduğun ilçe trafikte mi ehliyetin nerede ise orayı ara karakola durumunu anlat oradaki herkes bu işin piri yardımcı olurlar en somut bilgiyi oradan alırsın ona göre yola cik için rahatlasın
Bilmiyorumki:( şuan nerde zaten ataşhirfe kaptırdım

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,702
9,396
113
Betgray dolandırıcıdır 20 dkdir beklemede yazıyor hemen oderdi bu siteye ne oldu

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,793
20,196
113
Kardeşim sistemde görünüyor neden anlamıyorsun ki senin şuanda sistemde süresi dolsa bile aradan 3 senede geçse sürücü değildir diye görünür. Ehliyetinin olduğu yere gidip ehliyetini aktif hale getirmediğin sürece ehliyetini yenileyemezsinn boşa masraf etmiş olursunn

Tekgol1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,323
1,723
113
Eski ehliyet ile trafiğe çıkmak yasak ve ceza veriliyor hükmü yok onun yenisi için başvurduğun zaman polis aldı dersin orda yol gösterirler reis

auditor87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,271
1,248
113
@TestoHaylan06 senin durum farklı reis benim durumda eski yenileme süresi bitti ya o yüzden kafam karışık eski geçersiz ehliyryi bana neden versinler geri

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,793
20,196
113
@TestoHaylan06 senin durum farklı reis benim durumda eski yenileme süresi bitti ya o yüzden kafam karışık eski geçersiz ehliyryi bana neden versinler geri
Ehliyeti vermezler ki zaten hala anlamıyorsun ehliyetinin üstündeki kısıtlamayı kaldırırlar ve sen sürücü olarak görünürsün sonra gidip ehliyetini yenilemek için randevu alırsın. Sistemde senin ehliyetin eski göründüğü için yenileme ücreti olarak 9 k + sağlık raporu resim vs gibi evrakları toplayıp ehliyetini yenileyip hayatına devam edersin

auditor87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,271
1,248
113
Ehliyeti vermezler ki zaten hala anlamıyorsun ehliyetinin üstündeki kısıtlamayı kaldırırlar ve sen sürücü olarak görünürsün sonra gidip ehliyetini yenilemek için randevu alırsın. Sistemde senin ehliyetin eski göründüğü için yenileme ücreti olarak 9 k + sağlık raporu resim vs gibi evrakları toplayıp ehliyetini yenileyip hayatına devam edersin
Tmm hocam sağol

auditor87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,271
1,248
113
E devlette kıstı falan görünmğyr bu arada eski ehliyet bilgilerimde

Adnan holding

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
115
127
43
Merhaba iyi günler arkadaşlar bana darbe yapıldı sürekli Osman Yalçınkaya adamları watsaptan çöktüler baglantilari kesiyorlar kız olsun. Erkek olsun kaç para alırım