Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ekim'de Mahkeme Var Durum Ne Olur

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,416
1,916
113
Dostlar kıssadan hisse dalga gecmicreo arkadaşların yorum yapmasını istiyoum tarafım adına innial hesap açılmış ve bir kişiyi dolandırmışlar ama benim haberim dahi yok 25kya yakın şüpheli olarak 2 kişi görünüyor benle beraber geçen sene ifade vermiştim şimdi mahkemeye vermişler Ekim'de mahkeme var bu durum ne olur sizce boyut ne aşamada olur
Zararı ödersen hagb ile kurtulursun
Ödemezsen 3yıl 4 ay hayırlı olsun şimdiden.

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,416
1,916
113
Kral adlı sicim kaydım bile yok :)
Mahkeme ona bakmıyor kardeşim.
Hesap kimin üzerine ? Para kimin hesabına gelmiş ? O zaman suçlu o diyorlar.
Daha önce adli sicil kaydının olmaması demek zararı karşılarsan hagb alırsın ceza almazsın demek.
Zarar karşılanmazsa hapis cezası alırlar demek.
158/1-f'ten yargılanacaksın internette 158 mağduriyeti diye araştır ondan sonra gel benim adli sicil kaydım yok dersin.

zenginolacaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,193
817
113
Kral adlı sicim kaydım bile yok :)
Sicilin yok ise karşı tarafın mağduriyetini gider , hagb ( hükmen açıklanmasının geri bırakılması ) kararı verilir. Yani Türkçe meali şu ; 5 yıl içerisinde aynı suçu işlemezsen bu cezan silinir , 5 yıl içinde aynı suçtan mahkeme açılırsa 2 dosya birleştirilip ceza alırsın. Sıkma canını kafana takma

Repentless

God hates us all!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,704
1,063
113
Knk ilk başta yoktu öyle bişey papara da bile yoktu ilk başta sonradan geldi nfc felan
Yoktu da hesabı onaylayabilmen için kendi adına olan banka hesabından para transferi yapman gerekiyordu yoksa hesaba sadece para girişi oluyor çıkışı olmuyordu anca fatura falan ödeyebiliyordun onaysız hesapla neyin dolandırıcılığını yapacaklar kaldı ki hesabı ben açmadım dese mahkeme savcılık dikkate alır inceleme yapar açılan mail ve telefonun bu arkadaşla alakası var mı diye hatta inninal hesabına giriş yapılan ip adreslerinin bile bu arkadaşın daha önce kullandığı ip adresleriyle eşleşip eşleşmediğine bakılır yani hesabı açmış kiralamış şimdi de masumum ben diyerek kendini rahatlatmaya çalışıyor

Batu0707

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
52
19
8
Dostlar kıssadan hisse dalga gecmicreo arkadaşların yorum yapmasını istiyoum tarafım adına innial hesap açılmış ve bir kişiyi dolandırmışlar ama benim haberim dahi yok 25kya yakın şüpheli olarak 2 kişi görünüyor benle beraber geçen sene ifade vermiştim şimdi mahkemeye vermişler Ekim'de mahkeme var bu durum ne olur sizce boyut ne aşamada olur
Dost daha önce sicilin yoksa nitelikli dolandırıcılıktan dışarıdan ceza alırsın 5 sene suca karışmaman lazım ve tabi söz konusu zararı hakim beyin dedigi süre de karşılaman lazım gecmiş olsun

betkorkmaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,327
1,951
113
100 k falan öder çıkarsın
Taksit seçeneklerini öğren.
Hesabını da satma.
NFC var artık yemezler
hangi nitelikli dolandırıcılık para cezasına döndürülmüş? adamın işi yaş, sen de içini rahatlatıyorsun hala 5 ay varken.

Gokhandgnc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,999
15,735
113
hangi nitelikli dolandırıcılık para cezasına döndürülmüş? adamın işi yaş, sen de içini rahatlatıyorsun hala 5 ay varken.
O zaman yatsin icerde biz bilmiyor muyuz kiralama satma işlerini vs öğle bedava para derdine düşerse sonucu bu olur yeri geldi gunlerce sigarasiz parasiz gezdim ama böyle islere girmedim

rulopecete

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
110
89
28
Uzlasmaya giderse parayi geri odersin gitmezse muhtemelen 1 yil 6 ay ceza alırsın toplam 90 gun acikta yatarsin

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,710
2,044
113
Parayı odesende peşini birakmiyolar 3 5 ay hapis Garanti