Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ekim'de Mahkeme Var Durum Ne Olur

Gokhandgnc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,999
15,735
113
10 dolandiricilik dosyam var 2 milyon ustu sadece 25 gun toplasan ceza yattm covid yasasiyla hepsinden tahliye parada bana kaldi gurur devri bitti artk paran yoksa aynisin parasiz birine bu devirde ne kız verirler ne kefen bezi nede haysiyetli gururlu demezler o yuzden bos laf
İyi yapmissin ben parasizim demedimki ayrica evliyim bi duzenim var ve calisiyorum arada insan sıkıntıya girebiliyor diyorum tebrik ederim marifet gibi anlatiyon birde

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,657
4,003
113
10 dolandiricilik dosyam var 2 milyon ustu sadece 25 gun toplasan ceza yattm covid yasasiyla hepsinden tahliye parada bana kaldi gurur devri bitti artk paran yoksa aynisin parasiz birine bu devirde ne kız verirler ne kefen bezi nede haysiyetli gururlu demezler o yuzden bos laf
Vay oe vay. Senin de, sana bu şekilde konuşturan hükümetin de..
Gurur devri bitmismis. Gurur sizde ne arar lan namussuzlar. Ne ar var ne haya. Yazdıklarına bak.
Kimseye sövmem burada ama sana sabaha kadar usanmadan bıkmadan sokup çıkarabilirim. İnsanda utanma olur az.
Gerçi gurur onur yok diyor leş herif.
Arsızın götüne çivi çakmışlar, o ses nereden geliyor demiş.

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
70,365
37,043
113
Vay oe vay. Senin de, sana bu şekilde konuşturan hükümetin de..
Gurur devri bitmismis. Gurur sizde ne arar lan namussuzlar. Ne ar var ne haya. Yazdıklarına bak.
Kimseye sövmem burada ama sana sabaha kadar usanmadan bıkmadan sokup çıkarabilirim. İnsanda utanma olur az.
Gerçi gurur onur yok diyor leş herif.
Arsızın götüne çivi çakmışlar, o ses nereden geliyor demiş.
Tam namussuz ya Bu kim lan bu böyle konuşuyor

klubnika

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
558
191
43
Herhangi bir yerde imzan yoksa sıkıntı olmaz. Seninle illiyet bağı kurarlarsa patlarsin ama.

Doktoribo33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,846
1,271
113
Dostlar kıssadan hisse dalga gecmicreo arkadaşların yorum yapmasını istiyoum tarafım adına innial hesap açılmış ve bir kişiyi dolandırmışlar ama benim haberim dahi yok 25kya yakın şüpheli olarak 2 kişi görünüyor benle beraber geçen sene ifade vermiştim şimdi mahkemeye vermişler Ekim'de mahkeme var bu durum ne olur sizce boyut ne aşamada olur
Sen sanık mısın onu söyle sadece

kurtbey20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
592
245
43
Karşı tarafın zararını ödersen denetimle kurtarırsın ödemezsen 6 ay yatarsın diye düşünüyorum

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
70,365
37,043
113
Ne kadar da rahat söylüyor vallahi pes zannediyor ki kurtuldu o dosyalar dan ceza peş peşe gelince görücek
Ya Kral sizin anlamadığınız konu şu bu enayi ceza meza hiçbir şey yapmamış o kadar dosya olacak gidip bu kadar ceza yatacak He bana kendi bildim bileli cezaevine gidip geliyorum

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,656
4,363
113
Ya Kral sizin anlamadığınız konu şu bu enayi ceza meza hiçbir şey yapmamış o kadar dosya olacak gidip bu kadar ceza yatacak He bana kendi bildim bileli cezaevine gidip geliyorum
10 tane dosyam var diyor birde rahat konusuyor ona şaşırıyorum Allah korusun benim başıma öyle bir iş gelse cezaevi flan intihar ederim

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
70,365
37,043
113
10 tane dosyam var diyor birde rahat konusuyor ona şaşırıyorum Allah korusun benim başıma öyle bir iş gelse cezaevi flan intihar ederim
Onun 10 tane dosyası olacak Şu an dışarıda olacak ha İnandın mı Sen de buna

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,416
1,916
113
3 yil 4 ay mi sen iyi msn neye gore bu cezayi gosteryrsn
158/1-f alt sınırı 4 yıldan başlar.
Zarar ödenirse 168/2 uygulanır alacağı ceza 1/2 düşer iyi halde uygularsa 6 ayda öyle düşer kalan cezayı daha önce sabıkası yoksa hagb ile sonuçlandırır.

Zarar ödenmediyse alt sınır 4 yıl verir iyi hal düşer 3 yıl 4 ayı yapıştırır.

İşin içinde 158/3 varsa ceza dahada ağırlaşır.

Bazı hakimler kapıyı 5 6 yıldan açıyor keyiflerine kalmış.

Gördünmü neye göre cezayı gösterdiğimi ?

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
609
511
93
Lan yok korkutmayin çocuğu.
Adam belli ki hesap kiralamış.
Diyeceksin ki ben yapmadım Miki yaptı.
Rabbim bizi affetsin de.
Kandirildim de fetocular cinlerini göndermiş de.
Mert Hakan bile 5 ay yattı.
Sende diyeceksin ki kandirildim de bilmiyorum de Allah bizi affetsin de .
Birde bıyıkları kes sakalları uzat öyle ifade ver.
Milletvekili bile seçilme şansın var.