Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ekim'de Mahkeme Var Durum Ne Olur

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,786
31,529
113
lan forumda herkes avukat olmuş , yapılacak tek yorum , varsa tanıdık yoksa bilindik bir avukattan danışmanlık veya avukatlık desteği görüp durumu en az problem ile nasıl çözeceğinin bilgisini alması gerekiyor bu kadar basit. 3 yorumun 2 di şöyle olur böyle olur girersin çıkarsın hagb alırsın kıl tüy kafayı mı yediniz saçma sapan yönlendirme yapmayın gitsin görüş alsın doğru olanı yapsın.

javox12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
317
148
43
Dostlar kıssadan hisse dalga gecmicreo arkadaşların yorum yapmasını istiyoum tarafım adına innial hesap açılmış ve bir kişiyi dolandırmışlar ama benim haberim dahi yok 25kya yakın şüpheli olarak 2 kişi görünüyor benle beraber geçen sene ifade vermiştim şimdi mahkemeye vermişler Ekim'de mahkeme var bu durum ne olur sizce boyut ne aşamada olur
Kısaca diyor dolandıdıcılıık yaptık bı hata yaptım ama yediremiyorum

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,495
1,522
113
Allahom bana sabır verip nefsime hakim oldurup hesaplarımı sattırmagın için teşekkür ederim. 2 üni okudum farklı illerde aç kaldım o oldı bu oldu kaç tanesi geldi şöyle tüm bankaşara hesap aç komisyon alcaksın vs diye kartları felan ver diye girmedim o toplara çünkü bunlar ciddi işlerdi geçmiş olsun yatarın mutlaka olacaktır kamuya girdi artık o iş uzlassanda ceza alırsın

burdurlu1515

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,239
820
113
Büyük ihtimalle hakime anlatınca zararlarını karşılayıp karşılamadığıni sorar eğer karşılayamazsan hapis cezası

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,467
1,975
113
2. duruşmada karar vereceğini sanmam 3-6 ay sonraya ertelenir

krizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
182
70
28
Tecrübe yaşamış birisi olarak anlatayım. Bende de ayni muabbet moneypay hesabında oldu. O zamanin parası 4.500 tl dolandırmışlar. Karakol ifade felan derken ben mağdur olanın telefon numarasını bulup işi anlattım. Anlayisla karsiladi ve zararinin tamamini karşiladim oda gidip sikayetini geri aldi. Sikayetini geri aldi ama mahkeme kamuya dondugu icin devam etti ve neticesinde 4 yil 6 ay hapis cezasi ile acti iyi hal zararin karsilanmasi vs vs indirimlerden sonra 1 yil 3 aya düştü ceza ve cezayıda erteledi. Muhtemelen ceza alırsın ama zarari karsilarsan iyi halden dusuyor cezan. ( Ceza ertlendigi icin ve o sure icinde baska suca karismadigim icin cezaevine girmedim). Umarim aciklayici olmustur

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,581
881
113
Dostlar kıssadan hisse dalga gecmicreo arkadaşların yorum yapmasını istiyoum tarafım adına innial hesap açılmış ve bir kişiyi dolandırmışlar ama benim haberim dahi yok 25kya yakın şüpheli olarak 2 kişi görünüyor benle beraber geçen sene ifade vermiştim şimdi mahkemeye vermişler Ekim'de mahkeme var bu durum ne olur sizce boyut ne aşamada olur
Burada ne akıl versek boş,kıy paraya sağlam avukattan danışmanlık al. Tahmini yatari olmayan bir hapis cezası paraya cevrilir.

Gfbarmy35

Sadece FENERBAHCE💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,532
2,811
113
25k verin şikayet edenee olay kapanır

Voltaj34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
190
107
43
biraderim kim mağdursa ona 25 k öde ve dik konuşma şikayetçi olursa kamu davasına döner 5 yıl ceza alırsın yatarı 1.5 yıl
Mağdur şikayetçi olursa işin kötü hakkında hayırlısı olsun

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,933
2,693
113
Şimdi banka hesabı açtın mi görüntülü doğrulama var en kötü geçen en para banka kartı açtım kullanmak için görüntülü onay istedi. Yok kimlik kamera göster yok domal yok takla aç bir sürü işlem sonrası kayıt yaptı. Artık kiralama yapmayan kişiler dışında hesap acamazlar. Geçmiş olsun

Doktoribo33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,846
1,272
113
lan forumda herkes avukat olmuş , yapılacak tek yorum , varsa tanıdık yoksa bilindik bir avukattan danışmanlık veya avukatlık desteği görüp durumu en az problem ile nasıl çözeceğinin bilgisini alması gerekiyor bu kadar basit. 3 yorumun 2 di şöyle olur böyle olur girersin çıkarsın hagb alırsın kıl tüy kafayı mı yediniz saçma sapan yönlendirme yapmayın gitsin görüş alsın doğru olanı yapsın.
Ben cezaevinde kaldım avukattan daha fazla biliom bu konuları 30 dosyam vardı benim

Doktoribo33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,846
1,272
113
Dolandırıcı değil Nitelikli dolandırıcılık ve bir kaç kişi daha olacağı icin ağır cezada yargilanacak muhtemelen.
Ağır ceza mı 😂😂😂 sen ağır ceza ne bilion mu paşa
Ağır ceza da kaç hakim kaç savcı var bilion mu boş yapma kaybol yaaa ağır ceza diyor
Yok müebbet hapis alacak wk ahahahhhahaha

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
56,902
18,974
113
Tabi mahkeme salak demi hesabi onaylamak icin para yatirmak gerekiyor ona da şöyle bi açiklama yap sahilde uyuyordum telefonum calinmis ordan hesap ordan banka hesabimdan para atilip onaylanmis sonra ben sonradan yedek sim kart cikarttim diye mi savunacan

Alpakone

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,653
2,475
113
karşı tarafın zararı karşılamazsan seni maphushaneye karşılarlar dostum