- 48,481
- 19,969
- 113
2 maçta bol gollü olsun 🍀✅
2 maçta bol gollü olsun 🍀✅
Görmemiştim adam dagitmasa bile attığı adamlar dağıtıyor forma en çok katkısı olandır heralde puahshAşkolsun 2 kere aldım birinde kupkn yaptım 3k tuttu onu da roll açtım 4k dağıttım 1 kere de sigara parası yaptık
Adamın hakkı ödenmez gerçekten ama ben de dağıttım yani 1 kere istersen sponsor olabilirsin 2.ye 😘Görmemiştim adam dagitmasa bile attığı adamlar dağıtıyor forma en çok katkısı olandır heralde puahsh
O dün gece bitti kral. Bu kendi paramMaşallah esreftekin parası uğurlu geldi o günden beri yukselistesin puahah
Eşref nerdeMaşallah esreftekin parası uğurlu geldi o günden beri yukselistesin puahah
Bugünlük yeter maçta yok kazançları vermemek gerek biraz dinlensinEşref nerde
Doğrusu bu zatenBugünlük yeter maçta yok kazançları vermemek gerek biraz dinlensin
Bol şans özeller yattı burayı tamamla bariHedefe ulaşırsak 2 kişiye 35 TRX Roll parası
Bolsanslar
Bu gece de golsuz basladilarLibertadores Ve Sudamericana 2 gecedir golsüz geçti bu gece gollü geçer diye düşündüm ama yanıldık sanırım
Açılır umarım dostum bir gole bakarLibertadores Ve Sudamericana 2 gecedir golsüz geçti bu gece gollü geçer diye düşündüm ama yanıldık sanırım
Sağol kral Porto kazansa veya bir gol daha olsa bir çok özel gelecekti holi 25 geldi ufak miktar oynamıştım telafi olduBol şans özeller yattı burayı tamamla bari
Bende kendim yaptım oda portodan yattıSağol kral Porto kazansa veya bir gol daha olsa bir çok özel gelecekti holi 25 geldi ufak miktar oynamıştım telafi oldu
Sağlık olsun dostum.Kayıp kilitlermisin kral @Shellac