Saol Berkay şuan yokNasılsn usta
Saol Berkay şuan yokNasılsn usta
Totem yapisen gakko, adamın dibisinYav hoca totem yapim totem niye anlamıyorsun hoca
Onları koy Forum yakışıklı görsünAynen daha yakışıklı olduğum resimlerim de var aslında hshdh
Dost ustaOlm canımız var girsene
Bol sans dahiİyi ya bi siteden yatırım bonusu aldım 1500tl 14kat çevrimi vardı kasayı 10000yaptık gerisi nasıl olacak bakalım sınırsız çekim
Benimle özdeşleştiği için degistirilemez değiştirilmesi teklif dahi edilemez dedi yönetim reisOnları koy Forum yakışıklı görsün
Eyvallah reis kendimce bişeler yapim işteTotem yapisen gakko, adamın dibisin
Saol devebeyBol sans dahi
Reis burda çok saf bi Anadolu insanı gibi çıkmışsın gözlerin kıs biraz karizma dur o ne öleBenimle özdeşleştiği için degistirilemez değiştirilmesi teklif dahi edilemez dedi yönetim reis
Ben avrupai bi bireyim hwheh şunu da ekliyim eminim senden çok daha yakışıklıyimdir fotoğrafın bile yok hwhehReis burda çok saf bi Anadolu insanı gibi çıkmışsın gözlerin kıs biraz karizma dur o ne öle
Kardeş yakışıklılık dedinmi duracan bendeki tip bu forumda emin ol kimsede yoktur Kaş göz Brad Pitt gibiyim ciddiyim bu konuda resme gelince nazardan çok korkarım pis pis gözlerBen avrupai bi bireyim hwheh şunu da ekliyim eminim senden çok daha yakışıklıyimdir fotoğrafın bile yok hwheh
Tm ustaSaol Berkay şuan yok
La benim kimseye birşey yazdığım yaptığım yok hayret ediyorum inanın bunlar nereden çıkıyor başka işiniz yok mu
lan bir yerde yazımı gördün mü sen nereden çıkarıyorsun sen bunları sus artık yorma beni de kendini de bir daha böyle davranmam. Paran yok ise yaz özelden atayım nedir bu iş anlamadımBen o iki simsara para vermem burayı geçim kaynağı haline gtrdiler hele o kanuni1453 yokmu o kanuni
Hılan bir yerde yazımı gördün mü sen nereden çıkarıyorsun sen bunları sus artık yorma beni de kendini de bir daha böyle davranmam. Paran yok ise yaz özelden atayım nedir bu iş anlamadım
Sen gece maçlarında çevirirsin onu1000tl çevrim kaldı kanuni kasa 10000
Gece zaten EmineSen gece maçlarında çevirirsin onu