- 26,606
- 12,576
- 113
usta garantiye gidelim ufak takılOrtalama 1.35 orana 2k oluyoruz. Ufak oran mı deneyelim aynı devam mı?
usta garantiye gidelim ufak takılOrtalama 1.35 orana 2k oluyoruz. Ufak oran mı deneyelim aynı devam mı?
Acele etme benceOrtalama 1.35 orana 2k oluyoruz. Ufak oran mı deneyelim aynı devam mı?
Yüksek olsun da değsin aldığın bahseOrtalama 1.35 orana 2k oluyoruz. Ufak oran mı deneyelim aynı devam mı?
Acele etmeOrtalama 1.35 orana 2k oluyoruz. Ufak oran mı deneyelim aynı devam mı?
İçine nasıl doğuyorsa kankaOrtalama 1.35 orana 2k oluyoruz. Ufak oran mı deneyelim aynı devam mı?
Dengesiz işte bunlar 😃Hâlâ bitmedi
Bence 1.35'ten vurma yine basket al daha çok para versinOrtalama 1.35 orana 2k oluyoruz. Ufak oran mı deneyelim aynı devam mı?
Biz alıcağımızı aldık dost ne yaparsa yapsınlarDengesiz işte bunlar 😃
Aynen,,değsin aldığın aBence 1.35'ten vurma yine basket al daha çok para versin
Heee vallaaa doğru dedin dostBiz alıcağımızı aldık dost ne yaparsa yapsınlar
1.30 orandan yaptım insana koyuyor bari 1.80'den yatıyorsa yapsın geliyorsa fazla verirAynen,,değsin aldığın a
Aynen öyle1.30 orandan yaptım insana koyuyor bari 1.80'den yatıyorsa yapsın geliyorsa fazla verir
Kesinlikle,,kasayı bölüp bile vurabilir 2 bahse1.30 orandan yaptım insana koyuyor bari 1.80'den yatıyorsa yapsın geliyorsa fazla verir
YessssBaskete Vur gelsin