- 4,441
- 2,652
- 113
En iyisi bisiklet scootter motordan daha sakatSizce hangisini almalıyım karar veremedim. Yaz geldi motorsiklet var 2 yıldır ama satmayı düşünüyorum çünkü bir arkadaşım çok ciddi kaza yaptı. Kazaya sebebiyeti o değil bir taksi şoförünün sıkıştırması sonucu oldu şimdi mahkemelikler
Ekli dosyayı görüntüle 977360Ekli dosyayı görüntüle 977361
Onvo en iyi marka diyorlar scooterdeElektirili bisikleti al ben o scoturu aldim arizasi cikiyo habire. 0 almistim bende gerek yok bisiklet hem oturursun hemde kafan rahat olur
Duatron en iyi marka ve en pahalisidir onvo hikaye surekli arizasi cikiyordu ben 0 aldigim halde en sondada sattimOnvo en iyi marka diyorlar scooterde
Bisiklet iyi gibi de 8. Katta oturuyorum indir bindir asansöre bıkar mıyım bilmiyorum 😆En iyisi bisiklet scootter motordan daha sakat
Onda da delisi çok, çok kavga ettim.Ülkede hiçbir arabanın motora hiçbir motorcunun da arabaya saygısı yok o yüzden ne alırsan al ölme tehliken var en iyisi toplu taşıma
Toplu taşımada inan ki bela seni daha hızlı buluyor 😆Ülkede hiçbir arabanın motora hiçbir motorcunun da arabaya saygısı yok o yüzden ne alırsan al ölme tehliken var en iyisi toplu taşıma
Hangi marka peçete önerirsin kankaMillet eskiden birsey aldığı zaman kendi yakin çevresine danisirdi simdi kurdan almaya kalkan bile konu acar oldu
Çevremde hep motor kullananlar varMillet eskiden birsey aldığı zaman kendi yakin çevresine danisirdi simdi kurdan almaya kalkan bile konu acar oldu
para cok sende kuralSizce hangisini almalıyım karar veremedim. Yaz geldi motorsiklet var 2 yıldır ama satmayı düşünüyorum çünkü bir arkadaşım çok ciddi kaza yaptı. Kazaya sebebiyeti o değil bir taksi şoförünün sıkıştırması sonucu oldu şimdi mahkemelikler
Ekli dosyayı görüntüle 977360Ekli dosyayı görüntüle 977361
Tercih senin dost ama scootter da da en iyi marka onvo diye biliyorumBisiklet iyi gibi de 8. Katta oturuyorum indir bindir asansöre bıkar mıyım bilmiyorum 😆
Bu şekilde konu açanlar da gram dert yoktur eminim biz dertli insanlarız bu islere vakit ayıramayiz neyse görüşürüzHangi marka peçete önerirsin kanka
Bilinçli oyna seninde olsun duracak yerde dur devam edilecek yerde et 💪para cok sende kural
Erkeğin derdi bitmez be kanka malesefBu şekilde konu açanlar da gram dert yoktur eminim biz dertli insanlarız bu islere vakit ayıramayiz neyse görüşürüz
yok kural bizden adam olmaz devammBilinçli oyna seninde olsun duracak yerde dur devam edilecek yerde et 💪
Ne alaka dostum ya 😄 kararsız kaldım konu açtım ne bu çekememezlikBu şekilde konu açanlar da gram dert yoktur eminim biz dertli insanlarız bu islere vakit ayıramayiz neyse görüşürüz