- 3,493
- 2,091
- 113
Çekim gelmeden konu kitlenmezse sevinirim freebetle çektik ne olur ne olmaz
Çekim gelmeden konu kitlenmezse sevinirim freebetle çektik ne olur ne olmaz
Gelir gelir betgray değil mi site , totosuyla öderÇekim gelmeden konu kitlenmezse sevinirim freebetle çektik ne olur ne olmaz
Ödemede sorun olmaz da gece ödemiyor şuan beklemedeGelir gelir betgray değil mi site , totosuyla öder
2den sonra ödemez sağlam site adamdirÖdemede sorun olmaz da gece ödemiyor şuan beklemede
Ben 12 den sonra diye biliyorum la2den sonra ödemez sağlam site adamdir
Doğru adam doğru kişi tebriklerFreebetten çekim verdim, gelince @SaHgEc dosta ulaşacağım ana para tutsa iki kişi 500 yapacaktık takip eden herkese teşekkür ederim.
Bak buna katılıyorumDoğru adam doğru kişi tebrikler
Kim site adamı2den sonra ödemez sağlam site adamdir
Adam çekti Maldivlere uçuyorRangers atamamış 1 gol ya
Hayaller maldiv hayatlar kastamonu taş köprü sarımsakAdam çekti Maldivlere uçuyor
KimseKim site adamı
Hanımların dikkatine overlok makinası ayağınıza geldi halı,kilim,yolluk,paspasHayaller maldiv hayatlar kastamonu taş köprü sarımsak
Dikkat!Dikkat! Eski defter ve kitaplarınız kilogram hesabı alınır. (1 poşet kitap 10TL ye alınır genellikle)Hanımların dikkatine overlok makinası ayağınıza geldi halı,kilim,yolluk,paspas
Hahahah oda iyi la onu nasıl unutmuşumDikkat!Dikkat! Eski defter ve kitaplarınız kilogram hesabı alınır. (1 poşet kitap 10TL ye alınır genellikle)
😁Hayaller maldiv hayatlar kastamonu taş köprü sarımsak
Yıl 2020 sigara parası arıyorum, en değerli koleksiyon eserlerimi satacağım gittim verdim 1 lira verdiHahahah oda iyi la onu nasıl unutmuşum
Onu yapan bir tanıdığım var o kilo ile alma işi falan hikaye o kitaplardan bir para kalıyor aklın durur sizin bu üniversite hazırlık testlerini falan içinden seçip sayfa sayfa temizleyip satıyorlar, ve kitapların defterlerin içinde unutulmuş paralar altınlar cabası mükemmel para var o işte. Adam anlattı inanamadımDikkat!Dikkat! Eski defter ve kitaplarınız kilogram hesabı alınır. (1 poşet kitap 10TL alınır genellikle)