- 3,488
- 2,091
- 113
Gent 1 0 Benevento hala 2 0 Rangers hala 2 0
🙏🙏🙏Poznan hala 3 1 son dakikalarda atma
Benevento çok atak yapıyor ama maç bitmiş sanırım gözlerinde
Umudumuz anaparada dostGent 1 0 Benevento hala 2 0 Rangers hala 2 0
Öyle gibi görünüyor dostumBenevento çok atak yapıyor ama maç bitmiş sanırım gözlerinde
Rangers gelir herhalde essek değillerseGent 1 0 Benevento hala 2 0 Rangers hala 2 0
Ana parayı tutarsa freebet yatarsa 2 maç toplam oran 2 çakıp sonlandırmayı düşünüyorum bet gray zaten gece para göndermiyor sabah 10 a kalırUmudumuz anaparada dost
O zaman direk çek anaparayi başka sitede dewam etAna parayı tutarsa freebet yatarsa 2 maç toplam oran 2 çakıp sonlandırmayı düşünüyorum bet gray zaten gece para göndermiyor sabah 10 a kalır
Eğer fb aktiken ana parayı çekime izin veririyorsa çekPoznan da bitti freebette gent 1,5 üste kaldık
İkisi de tutarsa saat 12 yi geçmiyor zaten çeker çıkarız, ikisi tutmazsa da duruma göre bakacağız tek adım gidebilirizEğer fb aktiken ana parayı çekime izin veririyorsa çek
Sen nasıl istersenİkisi de tutarsa saat 12 yi geçmiyor zaten çeker çıkarız, ikisi tutmazsa da duruma göre bakacağız tek adım gidebiliriz
Kararımı verdim, freebet tutar ana para giderse 1 kişiye 500, ikisi de tutarsa iki kişiye 500Sen nasıl istersen
OyyGeldiiii geldi, freebet woooon
Geleceğine hiç umudum yoktu, şimdi ana paradayız bakalım gelmezse de çekim verelim 1 arkadaşa 500 atalım