- 11,591
- 10,592
- 113
bizim totem tuttu üşüdüm dışarda içeri giriyorum
bugün sende enerji patlaması varHer yer olur yeterki soyunsun![]()
Sok içeri malıbizim totem tuttu üşüdüm dışarda içeri giriyorum
Senin içinden nasıl geliyorsa öyle yapİyi hoş da şimdi biz bu parrayı kime verecez 3 kişi seçeceğiz ama seçemediklerimiz belki kırılacak tedirginim. 1440 ı kaç kaç dağıtalım ne diyonuz ağabeyler biliyorum miktar küçğj
kesene bereket 450 tlİyi hoş da şimdi biz bu parrayı kime verecez 3 kişi seçeceğiz ama seçemediklerimiz belki kırılacak tedirginim. 1440 ı kaç kaç dağıtalım ne diyonuz ağabeyler biliyorum miktar küçğj
1600 daha 4 kişi 400 yap benceİyi hoş da şimdi biz bu parrayı kime verecez 3 kişi seçeceğiz ama seçemediklerimiz belki kırılacak tedirginim. 1440 ı kaç kaç dağıtalım ne diyonuz ağabeyler biliyorum miktar küçğj
Yolla 3 kişi 500İyi hoş da şimdi biz bu parrayı kime verecez 3 kişi seçeceğiz ama seçemediklerimiz belki kırılacak tedirginim. 1440 ı kaç kaç dağıtalım ne diyonuz ağabeyler biliyorum miktar küçğj
icinden nasıl geliyorsa öyle yapİyi hoş da şimdi biz bu parrayı kime verecez 3 kişi seçeceğiz ama seçemediklerimiz belki kırılacak tedirginim. 1440 ı kaç kaç dağıtalım ne diyonuz ağabeyler biliyorum miktar küçğj
1440 bana at ben rol açayım kazırsak herkes kazanırİyi hoş da şimdi biz bu parrayı kime verecez 3 kişi seçeceğiz ama seçemediklerimiz belki kırılacak tedirginim. 1440 ı kaç kaç dağıtalım ne diyonuz ağabeyler biliyorum miktar küçğj
1ksı bana 400 de bir garibana adaletli olur benceİyi hoş da şimdi biz bu parrayı kime verecez 3 kişi seçeceğiz ama seçemediklerimiz belki kırılacak tedirginim. 1440 ı kaç kaç dağıtalım ne diyonuz ağabeyler biliyorum miktar küçğj
Buraya kadar geldi ver gitsin bişey olmazİyi hoş da şimdi biz bu parrayı kime verecez 3 kişi seçeceğiz ama seçemediklerimiz belki kırılacak tedirginim. 1440 ı kaç kaç dağıtalım ne diyonuz ağabeyler biliyorum miktar küçğj
Düşünmen yeter gardasm saolvalla şuan 0 ım bende yoksa sana 1 karton sigara alırdım
Kafana göre takil ya kim niye kusecek miktar az zaten kesene bereketİyi hoş da şimdi biz bu parrayı kime verecez 3 kişi seçeceğiz ama seçemediklerimiz belki kırılacak tedirginim. 1440 ı kaç kaç dağıtalım ne diyonuz ağabeyler biliyorum miktar küçğj