- 2,361
- 1,903
- 113
Ne diyim demiryarrakmı diyimPipi ne abi
Ne diyim demiryarrakmı diyimPipi ne abi
inmiyor diye açarsam açarım kuralArtık birisi pipim kalkmıyo diye konu açıcak diye çok korkuyorum
kural telefonu elinden 24 saat bırakmayıp 24 saat kumar oynadıgın ıcın vucudun elektrıklenıyor artık telden sarjdan vucud pert oluyor@clovers1995 @emirsavas forumun bilim insanları görüşleriniz benim için önemli neden oluyor bu acep.
Pipi ne abi
pamuklu şeyler giyiyosun dostum.özellikle çorap@clovers1995 @emirsavas forumun bilim insanları görüşleriniz benim için önemli neden oluyor bu acep.
Yok abi aman ha ban yersin felan deme öyle şeylerNe diyim demiryarrakmı diyim
+1 en mantıklı cevap sanırım. Telefon sürekli elde üstüne bide prize takılı yaşıyoruzkural telefonu elinden 24 saat bırakmayıp 24 saat kumar oynadıgın ıcın vucudun elektrıklenıyor artık telden sarjdan vucud pert oluyor
Üstüne yoğurtta doksem mi Gökhan abi1 avuç toprak ye direk çözüm
o yuzden zaten kural. topraga çimene bas.ayakların karıncalanır gıbı olacak rahatlar+1 en mantıklı cevap sanırım. Telefon sürekli elde üstüne bide prize takılı yaşıyoruz
Yok toprakla yogurt zehirlerÜstüne yoğurtta doksem mi Gökhan abi
çörekotu tüket@clovers1995 @emirsavas forumun bilim insanları görüşleriniz benim için önemli neden oluyor bu acep.
@clovers1995 @emirsavas forumun bilim insanları görüşleriniz benim için önemli neden oluyor bu acep.
Müslüm Gürses dinliyorum kirvecan
dinle günde 10 dk
Valla basligi gorunce @clovers1995 acti sandim konuyu@clovers1995 @emirsavas forumun bilim insanları görüşleriniz benim için önemli neden oluyor bu acep.
Bir dönem Bana da oluyordu metal bir şey tutamıyordum araba kapısı kapatamıyordum daha sonra kendiliğinden geçti@clovers1995 @emirsavas forumun bilim insanları görüşleriniz benim için önemli neden oluyor bu acep.
Kicina attığında da oluyor mu dost 🤣 Allah'ım daha ne konular görecez@clovers1995 @emirsavas forumun bilim insanları görüşleriniz benim için önemli neden oluyor bu acep.