- 9,633
- 9,975
- 113
Orijinal Beşiktaş'a sponsor olmuştuk saolsun yedi bizi 🤣@BORDOMAVİ bey burada tipster adam duruyorr rolcu ararsan haberimiz olsun senide kurtaralım. Hayattan kendimizede parliament alırız belki![]()
Orijinal Beşiktaş'a sponsor olmuştuk saolsun yedi bizi 🤣@BORDOMAVİ bey burada tipster adam duruyorr rolcu ararsan haberimiz olsun senide kurtaralım. Hayattan kendimizede parliament alırız belki![]()
Sen ne demek istiyorsun dost biz çakma besiktasmiyizOrijinal Beşiktaş'a sponsor olmuştuk saolsun yedi bizi 🤣
Ben trabzona sponsor oluyorum sen Beşiktaş'aOrijinal Beşiktaş'a sponsor olmuştuk saolsun yedi bizi 🤣
Bu sezon ikisini toplasan bir takım etmezBen trabzona sponsor oluyorum sen Beşiktaş'aduygusal bakış açımiz var
Aynen vallaBu sezon ikisini toplasan bir takım etmez
Sonuç ne dost kapıya yakinmi oturalımOrijinal Beşiktaş'a sponsor olmuştuk saolsun yedi bizi 🤣
Sonuç Beşiktaş bizi kapı dışarı etti işteSonuç ne dost kapıya yakinmi oturalım![]()
Casa pia sasirtti. Koskoca 65 dk 2 isabetsiz sut cekmis.Dk 68 1-0 dk 79 1-1
Normalde iyi top oynuyor da bu akşam neden böyle olduCasa pia sasirtti. Koskoca 65 dk 2 isabetsiz sut cekmis.
Zaten ev sahibinin son 3 maci 0-1 bitmis. Son 3 dis saha da 2 ser gol atmis her macBu maç 0-1 bitcek gibi hissediyorum
80 e kadar yazarlarsa bozZaten ev sahibinin son 3 maci 0-1 bitmis. Son 3 dis saha da 2 ser gol atmis her mac
Ben dep e guvenmistim ama...
Ev yerse bozulmaz. Ev sahibi en kotu 1 puan almasi lazim. 1 golu yese, 2 yide yer 😔80 e kadar yazarlarsa boz