- 45,639
- 28,841
- 113
Evet son adım 100 kişi oluyoruz konuda son muhabbetlerinizi edin
Bizi ipten aldı valla sagolsun 😂Maçı açtım ilk pozisyon ya adam döndü felan kendi çabasıyla aldı penaltiyi
Bol şansBakcam dost insallah![]()
Tesekkurler dostBol şans
Son kurşunu güzel sık haydi bakalımBizi ipten aldı valla sagolsun 😂
Basından beri burdaydik gormedin miEvet son adım 100 kişi oluyoruz konuda son muhabbetlerinizi edin
Ben şahidimBasinfa
Basından beri burdaydik gormedin mi![]()
BekliyoruzHala gelmedimi yeni kupon sabır kalmadı
Afiyet olsın dost gelde fişi çekelimDostlar ben yemek yiyeyim bi 15 dk geliyorumgelince son adım yapiyoruz
Afiyet olsun su ve ihtiyaç molasıDostlar ben yemek yiyeyim bi 15 dk geliyorumgelince son adım yapiyoruz
komşusu açken yemek yiyen neydi böyle bişi vardı 😃Dostlar ben yemek yiyeyim bi 15 dk geliyorumgelince son adım yapiyoruz
Tok açın halinden ne anlarDostlar ben yemek yiyeyim bi 15 dk geliyorumgelince son adım yapiyoruz
Uyuyacaz dost karın doyurma vaktimi ritim kaçtı bi kere tabiDostlar ben yemek yiyeyim bi 15 dk geliyorumgelince son adım yapiyoruz
Boşver be dost 1000 kişide olsa değişen bir şey olmaz para nasibini bulurBak sahidim de var
Valla o kadar terledik ki kac kalori yaktim bilmiyorum 😅Afiyet olsun su ve ihtiyaç molası
bilmiyoz ama tahmin edebiliyoz knkaValla o kadar terledik ki kac kalori yaktim bilmiyorum 😅