İran maçına iy bir gol girelim hepimiz uyar mi ,fena sinerjiiii yaparizAynı mahallede sayılır toprağım bi gün çayımızı çorbamızı iç
Bamya KöksalSen Küçük Köksala Kral olursun Özkancım
Olur toprağım neden olmasınAynı mahallede sayılır toprağım bi gün çayımızı çorbamızı iç
Ufff efsane makara olur 😅İran maçına iy bir gol girelim hepimiz uyar mi ,fena sinerjiiii yapariz
Sen anca kapaklı yuvam kralı olursunKrallar en başta olur 🤣🤣
Patlayalım yatalım 😀İran maçına iy bir gol girelim hepimiz uyar mi ,fena sinerjiiii yapariz
Size gösterirdim bamya mı diye de forum buna el verişli değil 😀😀Bamya Köksal
Para gelirse oynicamUfff efsane makara olur 😅
La her kumarcının başına gelen şeyler bn ananormal bidurum görmüyorm knk 🤣Gördük krallığını yaptığın kuponda 😀
Telafi et 😀La her kumarcının başına gelen şeyler bn ananormal bidurum görmüyorm knk 🤣
Reis bu arada sardı güzel oldu kesene bereket Reis güzel bir rolduOlur toprağım neden olmasın
Yok ya ikinci yari atarsa kuponu olan arkadaş vardı ondan 500 bekleriZPatlayalım yatalım 😀
Serkan abi el koyalimmi ödüle yoksa hatri varmıGördük krallığını yaptığın kuponda 😀
Ali kemal acil ban yemeli dani nerdesin knk 🤣Sen anca kapaklı yuvam kralı olursun
Tüm Forum sana borçlu aw alikemalYok ya ikinci yari atarsa kuponu olan arkadaş vardı ondan 500 bekleriZ![]()
Aslen nerelisinOlur toprağım neden olmasın
Beni tuzağa cekiyorda yemem ben alikemalAli kemal acil ban yemeli dani nerdesin knk 🤣