- 18,969
- 9,411
- 113
Sahil kenarında idi mey fabrikasiKardeş rakı fabrikasından az rakı almadım be üniversite okurken
Sahil kenarında idi mey fabrikasiKardeş rakı fabrikasından az rakı almadım be üniversite okurken
Tamam çiğ köfte de @Dani02 kardeşimden 😀Adıyaman 🤣
KapandımıSahil kenarında idi mey fabrikasi
E olm siz şurada 3 lüyü kurmuşsunuz ona lafım var mı ben tek adamımTüm tuşlara bastı aw
Hani Bayburt idiAdıyaman 🤣
Manisaya taşındı kapandı oraKapandımı
Önünde resmim var beSahil kenarında idi mey fabrikasi
Ölüler dirilerden çalacakE olm siz şurada 3 lüyü kurmuşsunuz ona lafım var mı ben tek adamım
Vallahi üzüldüm be oraya naptılarManisaya taşındı kapandı ora
İstersen 500 TL ye seni aramıza alabilirizE olm siz şurada 3 lüyü kurmuşsunuz ona lafım var mı ben tek adamım
Kargalar 3 kişi ileE olm siz şurada 3 lüyü kurmuşsunuz ona lafım var mı ben tek adamım
Ordan gider yeni rakı alırdık şişe yeni rakıydı ama içindeki Tekirdağ dıManisaya taşındı kapandı ora
Kral muhabbet ediyoz ne kurması aw ne 3 lüsü 🤣E olm siz şurada 3 lüyü kurmuşsunuz ona lafım var mı ben tek adamım
Ooo ayipsin vallaTamam çiğ köfte de @Dani02 kardeşimden 😀
Manisaya git ordan yeni rakı Manisa alOrdan gider yeni rakı alırdık şişe yeni rakıydı ama içindeki Tekirdağ dı
Tek bu konuda mı axxw her konuda her rollda 3 ünüz, neyse sohbet ediyosanız aslan payı bana kalsın sohbeti dm den edin 😀😀Kral muhabbet ediyoz ne kurması aw ne 3 lüsü 🤣
Olmaz kral orası başkaydı benim için anıları çokManisaya git ordan yeni rakı Manisa al![]()