- 2,611
- 979
- 113
Buda ilk kupon gibi oldu -3.5 dan alacaktım sayı oldu oynadi
Ekli dosyalar
-
387.4 KB Görüntüleme: 14
Sende buyur kardeş sohbete gelme diyen yokTek bu konuda mı axxw her konuda her rollda 3 ünüz, neyse sohbet ediyosanız aslan payı bana kalsın sohbeti dm den edin 😀😀
Vur kurtar bizii buralardan götürrrr beni gittiğin yereeeBuda ilk kupon gibi oldu -3.5 dan alacaktım sayı oldu oynadi
Bol şansBuda ilk kupon gibi oldu -3.5 dan alacaktım sayı oldu oynadi
İnşallah bir günSende buyur kardeş sohbete gelme diyen yok
Kapaklı gelişmemiş bir yer oraya gitme tehlikeli yer cerkeze gelOlmaz kral orası başkaydı benim için anıları çok
Dmde sarmıyor burdan devamkeeee 🤣Tek bu konuda mı axxw her konuda her rollda 3 ünüz, neyse sohbet ediyosanız aslan payı bana kalsın sohbeti dm den edin 😀😀
Cakkaaaallllll😅😅Tek bu konuda mı axxw her konuda her rollda 3 ünüz, neyse sohbet ediyosanız aslan payı bana kalsın sohbeti dm den edin 😀😀
Clovers1995 i al gelİnşallah bir gün
Bol şanslar güzel gidiyorsunBuda ilk kupon gibi oldu -3.5 dan alacaktım sayı oldu oynadi
Hadi la ordan nasıl gelişmemiş mis gibi yer tm Çerkezköy daha güzl ama kapklıda fena degilKapaklı gelişmemiş bir yer oraya gitme tehlikeli yer cerkeze gel![]()
Ben merkeze gidicem ne işim var Kapaklıda 2 yılım geçti merkezdeKapaklı gelişmemiş bir yer oraya gitme tehlikeli yer cerkeze gel![]()
Siz 3 ünüz şeysiniz Chiellini Buffon Bonucci 3 lüsüCakkaaaallllll😅😅
Yok kral metin ali feyyaSiz 3 ünüz şeysiniz Chiellini Buffon Bonucci 3 lüsü