- 489
- 956
- 93
üzüldüm reise beni kimse görmüyor dedi dedim bari ben görimEmircani hangi ara kandırdın kız emine![]()
üzüldüm reise beni kimse görmüyor dedi dedim bari ben görimEmircani hangi ara kandırdın kız emine![]()
İkimiz dertleşiyorduk eminemleüzüldüm reise beni kimse görmüyor dedi dedim bari ben görim![]()
Ee benide kimse görmüyor banada üzülüzüldüm reise beni kimse görmüyor dedi dedim bari ben görim![]()
Eyvallah kral saolüzüldüm reise beni kimse görmüyor dedi dedim bari ben görim![]()
bol şans diliyorum dostum
Saol dostumbol şans diliyorum dostum
Ewy doat kuponumuz gelsinde geriis kolay@ozkancoskun57 arkadaşıma az önce diğer forumda sözüm vardı onun yanında bir iki arkadaşıda yeşillendiririz verin sinerjiyi
Ban yersin öbür yerden bahsetme@ozkancoskun57 arkadaşıma az önce diğer forumda sözüm vardı onun yanında bir iki arkadaşıda yeşillendiririz verin sinerjiyi
Emircan seni sahiden emine mi sanıp rol açtırdı acaba çünkü Emircan ismini daha şu an ilk kez duydum onu da sende 🤣@emircan5234 e öncelikle teşekkür ederim başlıyoruz
Bol sans@emircan5234 e öncelikle teşekkür ederim başlıyoruz
Gol olsunda nolursa olsunReal maçı çok gitgelli her an her şey olabilir gibi
hersey olabilur🤣🤣Emircan seni sahiden emine mi sanıp rol açtırdı acaba çünkü Emircan ismini daha şu an ilk kez duydum onu da sende 🤣
Kazan bakalım da gerisi kolay@ozkancoskun57 arkadaşıma az önce diğer forumda sözüm vardı onun yanında bir iki arkadaşıda yeşillendiririz verin sinerjiyi