En başından sonuna kadar maçları takip edip yazman gerekiyor dost şurda nasıl ödül talep ettin la@Gannicus sen 19:47 de yazmissin, ben 19:25 haksızlık ediyorsun
En başından sonuna kadar maçları takip edip yazman gerekiyor dost şurda nasıl ödül talep ettin la@Gannicus sen 19:47 de yazmissin, ben 19:25 haksızlık ediyorsun
Kanka beni etiket yapma. 200 mesajın var biz bu roll işlerini yaladik yuttuk. Bir mesaj atıp ondan sonraki msji 2 saat sonra atınca takip olmuyor bu kusura bakma. Umarım yaşayarak öğrenirsin. İyi forumlar. Lütfen etiket yapma beni@Gannicus sen 19:47 de yazmissin, ben 19:25 haksızlık ediyorsun
Dost endişe etmeyin adam zaten belirlemiş kafasında yani bu değişmeyecek önce maç gelsin sonrası kolay kargaşaya mahal vermeyin isimler adamın aklında belki zaten@emircan5234 bak şimdiden başladı en başında burdayim vs vs diye muhabbetler bence belirle yaz ve btsin tartisma
Futbolda dakika dakika mi yazılıyor, maç öncesi bol sans , gol olunca gol yazıyoruz. Basket mi mi bu dostumEn başından sonuna kadar maçları takip edip yazman gerekiyor dost şurda nasıl ödül talep ettin la
Esrefin rolünde de aynı muhabbet döndü ödül aldılar hani roller 😁 hep aynı tatava sıkıldım vallaYa şu hak talep edenlere çıldırıyorum yok ilk ben yazdım yok en çok ben takip ettim emeğim vs var neymiş la bu tilt oluyorum valla 😂😂😂
Relax dost getirtecegiz korneriKayseri korner 3 hala kesin değil kupon
Sen kendin yazdın kötü lanse ettin on dakikadır gelmişsin bilmem ne girmek istemiyorsan konuyu açma.Esrefin rolünde de aynı muhabbet döndü ödül aldılar hani roller 😁 hep aynı tatava sıkıldım valla
Beyler tartışmayın yaEn başından sonuna kadar maçları takip edip yazman gerekiyor dost şurda nasıl ödül talep ettin la
Aynen bende ondan korkuyorumFener rolantiye aldı inşallah korner olmaz daha
Eyvah 4-4Aynen bende ondan korkuyorum