- 1,775
- 1,834
- 113
Şöyle bir kupon yaptım. Tamamen şans eseri seçimler.tek analiz liglerin yeni başlayışı ve takımların henüz oturmamış oluşu 🤷🏽♂️😊
Ekli dosyalar
-
136.9 KB Görüntüleme: 45
Bol sans dostŞöyle bir kupon yaptım. Tamamen şans eseri seçimler.tek analiz liglerin yeni başlayışı ve takımların henüz oturmamış oluşu 🤷🏽♂️😊
bol şans gardaşımŞöyle bir kupon yaptım. Tamamen şans eseri seçimler.tek analiz liglerin yeni başlayışı ve takımların henüz oturmamış oluşu 🤷🏽♂️😊
Tüpçü avcunu kasimaya başlamıştır.Şöyle bir kupon yaptım. Tamamen şans eseri seçimler.tek analiz liglerin yeni başlayışı ve takımların henüz oturmamış oluşu 🤷🏽♂️😊
En son başını kaşıyacağından habersiz şekilde mi 😉 ama fark etmez maksat heyecan ve adrenalin☺Tüpçü avcunu kasimaya başlamıştır.
Bol sans
Gelmiş gibi inşallahŞöyle bir kupon yaptım. Tamamen şans eseri seçimler.tek analiz liglerin yeni başlayışı ve takımların henüz oturmamış oluşu 🤷🏽♂️😊
Sürpriz olmazsa evet. Kuponu yaptığımda paylaşacaktım fakat işlerim vardı 🤷🏽♂️Gelmiş gibi inşallah![]()
Çekilişten çıktık kanka da dm atamıyorum sanaSürpriz olmazsa evet. Kuponu yaptığımda paylaşacaktım fakat işlerim vardı 🤷🏽♂️
Çok şükür buldum seni. Bende sana atamıyorum diğerlerine ulaştırdım hediyeleri dost dm yi açsana sana zahmetÇekilişten çıktık kanka da dm atamıyorum sana
Düşünmen yeter sağol kralÇok şükür buldum seni. Bende sana atamıyorum diğerlerine ulaştırdım hediyeleri dost dm yi açsana sana zahmet
Olmaz dost şansın varmış sana çıkmış. Ben sözümü yerine getireyim de sonrasına sen karar ver 😊Düşünmen yeter sağol kral
Dene dmOlmaz dost şansın varmış sana çıkmış. Ben sözümü yerine getireyim de sonrasına sen karar ver 😊
Attım kralDene dm
✅ 🧐 👏 👏