- 1,775
- 1,834
- 113
Beklenti dışındaydı fakat; buda oldu ☺🥰
Ekli dosyalar
-
127.5 KB Görüntüleme: 45
Tebrikler dost iyi yakalamissinBeklenti dışındaydı fakat; buda oldu ☺🥰
Eyvallah dost teşekkürlerTebrikler dost iyi yakalamissin
TebriklerBeklenti dışındaydı fakat; buda oldu ☺🥰
Tebrikler dost güle güle harcaBeklenti dışındaydı fakat; buda oldu ☺🥰
Öderler dost güle güle harcaSelamın aleyküm beyler vbet çark ta 50 lira çıktı 2500 yaptım öderlermi yatırım yok anan hesap onaylı
Gece gece güzel para vallaSelamın aleyküm beyler vbet çark ta 50 lira çıktı 2500 yaptım öderlermi yatırım yok anan hesap onaylı
Btc ile çekim verdim ne zaman gelir ortalama bilgin varmı dostÖderler dost güle güle harca
Öder beş dkdaSelamın aleyküm beyler vbet çark ta 50 lira çıktı 2500 yaptım öderlermi yatırım yok anan hesap onaylı
Hele birde şans parası atarsan 5 dakika da elinde paraSelamın aleyküm beyler vbet çark ta 50 lira çıktı 2500 yaptım öderlermi yatırım yok anan hesap onaylı
En fazla on dkBtc ile çekim verdim ne zaman gelir ortalama bilgin varmı dost
Valla payfixler 5 dakikayı geçmez ama coin hesaplarından hiç anlamıyorum ki umarım oda hizlidirBtc ile çekim verdim ne zaman gelir ortalama bilgin varmı dost
İnsAllahValla payfixler 5 dakikayı geçmez ama coin hesaplarından hiç anlamıyorum ki umarım oda hizlidir
Yarana merhem olur umarım dost iyi şans denk gelmişBuyruk buda ss
Max yarım saate elinde olurBi gelse para
Kardasim en fazla yarım saatte öder merak etme vbet bu başka konulara bakıp aldanma adam 1000 yüklüyor 1200 yapıp çekiyor sende site olsan sen de kabul etmezsinBuyruk buda ss
Anamı karıştırmaSelamın aleyküm beyler vbet çark ta 50 lira çıktı 2500 yaptım öderlermi yatırım yok anan hesap onaylı