- 1,775
- 1,834
- 113
Finalde bir amerikalı olmak zorunda diye düşünüyorum. Rogers maçı 2-0 alacaktır ama fazla riske gerek yok 😃
Ekli dosyalar
-
183.9 KB Görüntüleme: 52
Olu olu a coccim bol şans 😂Finalde bir amerikalı olmak zorunda diye düşünüyorum. Rogers maçı 2-0 alacaktır ama fazla riske gerek yok 😃
Bakalım oluyor mu ☺Olu olu a coccim bol şans 😂
Olu olu rahat ol 🤫Bakalım oluyor mu ☺
Eyvallah kral30-40 bol şanslar
Teşekkürler modum 😍Bol şanslar reis
Amerikalılara karşı zaafım var. Oraya gidip para kazanamıyoruz bari burada kazanalım 🥲Dost sendeki bu emperyalizm aşkı nerden geliyo
Oraya giden Türkler pek kazanamıyor yada alisamiyor en iyisi Almanya ikinci vatan 😂Amerikalılara karşı zaafım var. Oraya gidip para kazanamıyoruz bari burada kazanalım 🥲
Birgün gideriz dost belki rüyalar ülkesine rüyamızda 🤣🤣Amerikalılara karşı zaafım var. Oraya gidip para kazanamıyoruz bari burada kazanalım 🥲
Eski bı arkadaş günde 180 dolar alıyor orda 🤣🤣Oraya giden Türkler pek kazanamıyor yada alisamiyor en iyisi Almanya ikinci vatan 😂
Gurbet bana göre değil dost. Almanya'dakiler gurbetçi statüsündeOraya giden Türkler pek kazanamıyor yada alisamiyor en iyisi Almanya ikinci vatan 😂
Ben gidiyom gençler Allah'a emanet olunEski bı arkadaş günde 180 dolar alıyor orda 🤣🤣
Bizi nere kabul eder acaba cidden 😂Gurbet bana göre değil dost. Almanya'dakiler gurbetçi statüsünde
Şuan kaçak gideriz anca o da 100 bin falan gidiyo sadece yol parasiBen gidiyom gençler Allah'a emanet olun