- 47,893
- 52,691
- 113
Tnt kuponlarımızı yapıp uyuyalım
Sağlık olsun dostSitenin haracini biraktik dostlar 800 tl , keske roll olarak dagitaydik direk 😁🫡
Gönlüne göre olsunDilerseniz nba maçlarına kombin yapalim tutarsa mac sahiplerine 250 tl atalim
Houston per üst rica ederim arkadaşlar da yazabilir şimdi :\Dilerseniz nba maçlarına kombin yapalim tutarsa mac sahiplerine 250 tl atalim
Houston 228.5 ust bankoDilerseniz nba maçlarına kombin yapalim tutarsa mac sahiplerine 250 tl atalim
Naz yapma awGönlüne göre olsun
Ben dedim amaHouston 228.5 ust banko
Dünden hazırHouston 228.5 ust banko
Sen uyuyodun haniNaz yapma aw
Sen degıs ya usenıyom benBen dedim ama
Yada dilerseniz 50 ser tl atiyim malum tayfaya , siz takilin , takdir sizinDilerseniz nba maçlarına kombin yapalim tutarsa mac sahiplerine 250 tl atalim
Kuponum gelse ona dalacaktımDünden hazır
Wilauke Bucks kazanır dost bol şanslarDilerseniz nba maçlarına kombin yapalim tutarsa mac sahiplerine 250 tl atalim
En büyüğümüz karar versin reis yada senin gönlünden nasıl geçiyosaYada dilerseniz 50 ser tl atiyim malum tayfaya , siz takilin , takdir sizin
Sen nasıl uygun görürsen dostYada dilerseniz 50 ser tl atiyim malum tayfaya , siz takilin , takdir sizin
Anthony Edwards ilk ceyrek 7.5 üst dostDilerseniz nba maçlarına kombin yapalim tutarsa mac sahiplerine 250 tl atalim
Gölgesinde piknik yapılacak cinstenDomenec her teklıfı kabul edılesı ınanılmaz shshjsjsj