- 6,391
- 1,658
- 113
Sever misin RusRuslardan genelde dakika 30 dan sonra çok kazanmışlığım vardır. Soğuk iklimde oynuyorlar geç ısınıyorlar sanırım. Bekleyelim.
Sever misin RusRuslardan genelde dakika 30 dan sonra çok kazanmışlığım vardır. Soğuk iklimde oynuyorlar geç ısınıyorlar sanırım. Bekleyelim.
Dediğin gibi olur umarımRuslardan genelde dakika 30 dan sonra çok kazanmışlığım vardır. Soğuk iklimde oynuyorlar geç ısınıyorlar sanırım. Bekleyelim.
Bolşans emre ben seni tutuyorumEkli dosyayı görüntüle 947751
Herkese iyi akşamlar. Bir kaç sebepten dolayı tüm kasayı 5x rolling yapmam gerekiyor. İlk adım bu şekilde. Başarırsak konuyu takip eden herkese rolling açtırırız. Bol şanslar.
İns dostRuslardan genelde dakika 30 dan sonra çok kazanmışlığım vardır. Soğuk iklimde oynuyorlar geç ısınıyorlar sanırım. Bekleyelim.
Burda onlar gibi boş beleş duracağıma Bayramda gezdim birazBilmiyorum ki sürekli aktif parayı buldu galiba diyorlardı
İy sonları seviyorlar 40 dan sonra gol gelirRuslardan genelde dakika 30 dan sonra çok kazanmışlığım vardır. Soğuk iklimde oynuyorlar geç ısınıyorlar sanırım. Bekleyelim.
2 senede 82 bin mesaj yazan adamın attığı yoruma bakBurda onlar gibi boş beleş duracağıma Bayramda gezdim biraz
Şuna bir gol attırayım da geleyimEkli dosyayı görüntüle 947751
Herkese iyi akşamlar. Bir kaç sebepten dolayı tüm kasayı 5x rolling yapmam gerekiyor. İlk adım bu şekilde. Başarırsak konuyu takip eden herkese rolling açtırırız. Bol şanslar.