Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling emretas11 | Kasa -- Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jesnap

Ağlama Oyna...
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,811
1,236
113
@emretas11 kanka kimseyi tanımam etmem sohbetin yoktur. Çekiliş yapıp dağıtabilirim sonuçta burada herkes birbirnini tanıyor hemen hemen, sadece isim olarak mesaj olarak gördüklerim arasından cekikis yapabilirim. Tabii roll başarılı oluesa
malesef o iş çyle olmuyor çekilişleri yanlızca modlar yapabilir

akgul383

Sabır herşeyin ilacıdır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,543
6,453
113
Arkadaşlar inancı olmayan beklemek istemeyen konuyu takip etmesin kimsenin kafasına silah dayamıyoruz :D. Gerçekten bi acayipsiniz. Cebinizden eksilen yok, hedefim yüksek ve risk almak istiyorum ben kazanırsam herkes kazanacak kaybedersem sadece kendim kaybedeceğim bu kadar basit. Kashima forumun başlarında vardı adam sabah işe gideceğim diye ayrılmak zorunda kaldı. Burda gördüğüm isimleri not alır kendisine iletirim. Acelesi olan beklemesin, yatsın dinlensin.
İnançla değil biz senin yanındayız her türlü

Dede213

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
795
119
43
Arkadaşlar inancı olmayan beklemek istemeyen konuyu takip etmesin kimsenin kafasına silah dayamıyoruz :D. Gerçekten bi acayipsiniz. Cebinizden eksilen yok, hedefim yüksek ve risk almak istiyorum ben kazanırsam herkes kazanacak kaybedersem sadece kendim kaybedeceğim bu kadar basit. Kashima forumun başlarında vardı adam sabah işe gideceğim diye ayrılmak zorunda kaldı. Burda gördüğüm isimleri not alır kendisine iletirim. Acelesi olan beklemesin, yatsın dinlensin.
Kanka en azından bir yol çiz belirsizlik mahvetti 😅, kaç adım kaldı.

Hdeprem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,043
820
113
Kral daha uzun surecek galiba ben bastan beri vardim illaki gormussundur zaten. Kolay gelsin bol şans sana insallah basarili olursun

ozkancoskun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,805
2,611
113
Burdan ayrılıncada hep unutuluyoz kral oyuzdn ayrılamıyoruz saatlerdir burdayız unutulursak emeğe yazık okadr bekledik

joafelix

Portekizli KAKA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,307
3,524
113
Erhan doğru söylemiş
Böyle roll açılmaz
Hedef olur 3 adım 4 adım dersin 5 kişi vs vs
Sürekli kupon atmış al ver al ver 5 6 saat takip eden kişiler var 2 3 kupon gelmiş ilk baş birkaç kişi sevindirse iyiymiş bastığı rakamlar az değil rolün de raconu var para dağıtıcam diye burda takip edenlere esir muamelesi yapılmaz
İlk defa Kaosda hak verdim erhanım sana 😆
anamız aglatı valla reis 5 saatir 2 paket sigara gitti gırgırına girmştim stres oldum jsjsjsdjsjsjsj

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,914
9,065
113
220 sayfa olmuş bu işin sonu hüsran olur söyleyeyim size. boşunuza zamanınızdan olmayın.

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,987
24,971
113
Hedefin neresindeyiz ortalama %70 i bulduk mu

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,192
6,307
113

Yani kısacası kasmima özelden olayı bağlamış senınle yanlı mı anladım 🫣

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,324
2,245
113
Bence buradan size bugün ekmek çıkmaz gençler. Yarın bir daha gelin

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,898
53,663
113
Erhan doğru söylemiş
Böyle roll açılmaz
Hedef olur 3 adım 4 adım dersin 5 kişi vs vs
Sürekli kupon atmış al ver al ver 5 6 saat takip eden kişiler var 2 3 kupon gelmiş ilk baş birkaç kişi sevindirse iyiymiş bastığı rakamlar az değil rolün de raconu var para dağıtıcam diye burda takip edenlere esir muamelesi yapılmaz
İlk defa Kaosda hak verdim erhanım sana 😆
Yarabbi bugunleridemi görecektim sukur pauha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...