Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling emretas11 | Kasa -- Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,076
32,674
113
Dost kusura bakma odulde gozum olmadigi icin rahat konusuyorum tek kelimede edemezsin, biz makarasindayiz eyv ama burda seni insanlar hayrina takip etmiyo. Buranin bi raconu var yaparsin 2 3 adim olursa olur olmuyosa olmaz. 5 saat insanlari buraya dikip, durum belirtmiyosun hedefi soylemiyosun. Kimseyi zorla bekletmiyosun ama yorumlariniz cok guzel,destekleriniz harika cart curt diyosun. Isin finalinde genis genis konusuyosun. Eger kendini bu sekilde tatmin ediyosan soyle bilsin insanlar.
Valla ben anlamadım bu herif ne ara konuştu ne ara dağıtımcı oldu ben sabahtan beri hiç konuda görmedim ya da muhabbet e daldım ben kaçırdım

emretas11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,130
1,174
113
Dost kusura bakma odulde gozum olmadigi icin rahat konusuyorum tek kelimede edemezsin, biz makarasindayiz eyv ama burda seni insanlar hayrina takip etmiyo. Buranin bi raconu var yaparsin 2 3 adim olursa olur olmuyosa olmaz. 5 saat insanlari buraya dikip, durum belirtmiyosun hedefi soylemiyosun. Kimseyi zorla bekletmiyosun ama yorumlariniz cok guzel,destekleriniz harika cart curt diyosun. Isin finalinde genis genis konusuyosun. Eger kendini bu sekilde tatmin ediyosan soyle bilsin insanlar.
Kimseyi buraya diktiğim yok hocam. Kasa şu an ilk başladığımız noktadan hemen hemen aynı durumda. sadece 29K artıya geçebildik. Uzun tutacağımı söyledim defalarca kez işi gücü olanın beklememesini de söyledim kendisine ulaşacağımı da söyledim. Tekrar söylüyorum işi gücü olan ayrılabilir. Kendisine mesaj bırakırız.

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,898
53,663
113
Yarın bi namaza git camiye kır zincirleri 😆
Abicim insanda biraz vicdan olmalı saat 5 e geliyor saat 00 da açılan konu 5 saat oldu o kadar kişiyi bekletti konusunda millette belki sigara parası yok bir umut bekliyorlar adam uzadıkça uzatıyor 2 adımli roller yapsin kazanç olursa kac kişiye ödül verip bu şekilde ilerlesin ben ilk defa bir rol konusunu bu kadar saçma olduğunu gördüm konu sahibinin mesajı kadar konu actik bugune kadar ben bole bir rezillik görmedim en büyük nimet vakittir ama millet bunun farkında değil ayip artik

joafelix

Portekizli KAKA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,307
3,524
113
Neyin kanıtı güzel kardeşim benim, roll başından beri açık açık herkese yazıyorum. İlk mesajda da söyledim. Uzun olacağını, yeterli hissettiğim yerde duracağamı. Herkes her şeyin bilincinde olarak burayı takip ediyor. Tek bir mesajı bile olanı üzmemek için destek çıkacağım ben. Beklentiniz ön ödeme falan mı? Kapora ister gibi kanıt göster diyorsun.
kanka ne kaporası allah askına kapora mı ver dedim sadece 2 paket sigara param gitti onu istiyorum jajajajajaj

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,642
10,202
113
Abicim insanda biraz vicdan olmalı saat 5 e geliyor saat 00 da açılan konu 5 saat oldu o kadar kişiyi bekletti konusunda millette belki sigara parası yok bir umut bekliyorlar adam uzadıkça uzatıyor 2 adımli roller yapsin kazanç olursa kac kişiye ödül verip bu şekilde ilerlesin ben ilk defa bir rol konusunu bu kadar saçma olduğunu gördüm konu sahibinin mesajı kadar konu actik bugune kadar ben bole bir rezillik görmedim en büyük nimet vakittir ama millet bunun farkında değil ayip artik
Sen faturayı ne yaptın abi

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,396
16,418
113
Kimseyi buraya diktiğim yok hocam. Kasa şu an ilk başladığımız noktadan hemen hemen aynı durumda. sadece 29K artıya geçebildik. Uzun tutacağımı söyledim defalarca kez işi gücü olanın beklememesini de söyledim kendisine ulaşacağımı da söyledim. Tekrar söylüyorum işi gücü olan ayrılabilir. Kendisine mesaj bırakırız.
Arkada kaybettin heralde yoksa kar çok daha fazla olmalı şu son kuponla

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,192
6,307
113

ozkancoskun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,805
2,611
113
Valla birazdan işe gidecem beklediğimize değse bari inş değer amin

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,076
32,674
113
Kardesım mesele takip edip etmemek değil burada ki adamlara saygısızlık olmayan adama nasıl sen parayı emanet ediceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...